Wallén: ”TPS ollut hyvässä iskussa”

HJK:n maalivahti Ville Wallén tietää TPS:n vaarallisuuden. Turkulaisjoukkue on ollut kovassa vireessä viime aikoina, ja voitti muun muassa viime Veikkausliigakierroksella AC Oulun puhtaasti 5-0.
– Varsinkin TPS:n hyökkäys on ollut kovassa iskussa. Siellä on muutama pelaaja ratkaissut pelejä yksilösuorituksilla, mutta myös joukkuepeli on toiminut, Wallén näkee.
HJK johtaa Veikkausliigaa, mutta voittoja ei viime aikoina ole tullut. Alla on kolme tasapeliä. Wallén ei asiasta hämäänny.
– Tuloksellisesti pelit eivät ole ehkä sujuneet. Kokonaisuutena joukkueemme peli ei ole ollut parhaimmillaan. Viime ottelussa peli kulki, mutta pieni musta hetki maksoi pari pistettä. En kuitenkaan näe että pelissämme olisi jokin ongelma.
Suomen Cupin finaali pelataan HJK:n kotikentällä Sonera Stadiumilla lauantaina 25.9. klo 15.00 alkaen. Wallén myöntää, että kotietu saattaa HJK:lla olla, mutta se ei tule olemaan ratkaiseva tekijä pelissä.
– Kyllä TPS:kin on pelannut tekonurmella. Ymmärtääkseni, myös TPS-kannattajia on saapumassa paikalle. Toki, onhan Sonera Stadium meille paljon tutumpi.