Westö innolla VPS-otteluun

HJK:n on aloittanut kautensa kaksijakoisissa tunnelmissa. KuPS kaatui avauskierroksella huhtikuun puolivälissä 5-0, mutta viime maanantaina Haka-maalivahti Korhonen torjui HJK-hyökkäyksen yritykset ja peli päättyi pistejakoon 1-1.
Peli-ilme on kuitenkin ollut erinomainen. Sen toteaa myös runsaasti alkukauden aikana peliaikaa saanut HJK-lupaus Johannes Westö.
– Kuopiossa pelasimme hyvin ja meillä oli mukana myös vähän onnea, viime ottelussa Finskillä pelasimme jälleen erinomaisesti, mutta onnea ei ollut. Tulokset ovat joskus pienistä asioista kiinni, Westö miettii.
Westö on saanut kauden kahdessa ensimmäisessä pelissä hyvin vastuuta ja peliaikaa. Miehen pelin on kulkenut, ja suurella todennäköisyydellä vastuu kasvaa nyt, kun Sebastian Sorsa joutuu muutamaksi viikoksi sairastuvalle.
– Seban loukkaantuminen on todella kova menetys meille. Hänen korvaamisekseen on koko joukkueen tehtävä paljon enemmän töitä. Itse olen valmis antamaan oman panokseni heti kun sitä kentällä tarvitaan, JW miettii.
Joukkueen yhteispelaaminen onkin toiminut hyvin. Se on JW:n mielestä myös ase, jolla Vaasasta lähdetään hakemaan täyttä pistepottia.
– Olin viime vuonna mukana Vaasassa. Tykkäsin silloin heidän peliotteestaan ja luulen, että samanlainen vastustaja tulee vastaan myös nyt sunnuntaina.
VPS-HJK sunnuntaina 2.5. klo 18.30 Vaasassa