Yle televisioi Veikkausliigan avausottelun HJK–Honka – matsi alkaa klo 18.15

Veikkausliigan kausi käynnistyy keskiviikkona 5.4. Kauden avausottelu HJK–Honka näkyy Yleltä, ja matsi starttaa televisioinnin takia poikkeuksellisesti kello 18.15.

Loppuunvarattu Metroderby HJK:n ja Hongan välillä nähdään suorana lähetyksenä Ruutu-palvelun lisäksi Ylellä. Ottelun alkamisaika siirtyy kello 18.15:een, koska Yle TV2:lla nähdään ennen Veikkausliigalähetystä jo perinteisellä ohjelmapaikalla oleva Pikku Kakkonen. Ottelulähetys pääsee näin alkamaan kello 18.00. Lisäksi peli näkyy myös Yle Areenasta.

– Emme halua hypätä lähetyksessä suoraan avauspotkuun, vaan etenkin näin kauden avauskierroksella myös pureutua otteluun ja koko avauskierrokseen ennakolta. Ottelun alkamisajan siirtäminen vartilla antaa meille tähän nyt mahdollisuuden, Yle Urheilun vastaava tuottaja Hans Grönqvist sanoo.

Kauden avaava Metroderby on tällä hetkellä loppuunvarattu, mutta yksittäisiä ottelulippuja voi vielä avautua myyntiin 1.4. sekä 3.4. Tiedotamme mahdollisesti avautuvista lipuista myöhemmin.

Yle televisioi noin kerran kuukaudessa yhden Veikkausliigan pelin. HJK on mukana myös kauden toisessa Ylen tekemässä veikkausliigalähetyksessä. Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa nähdään suorana Honka-pelin jälkeen perjantaina 5.5. pelattava KuPS–HJK, jonka alkamisaika on myös poikkeuksellisesti kello 18.15.