Helsinki Cupin osallistujille vapaa pääsy HJK:n lauantain kotiotteluihin

HJK kutsuu kaikki Helsinki Cupin osallistujat lauantaina 17.7. klo 14 pelattavaan Kansallisen Liigan otteluun HJK–KuPS sekä Ykkösen matsiin HJK Klubi 04–FF Jaro.

HJK Helsinki - Helsinki Cup

HJK vs KuPS
Kansallinen Liiga
17.7.2021 klo 14:00
Bolt Arena, Helsinki

HJK Klubi 04 vs FF Jaro
Ykkönen
17.7.2021 klo 18:00
Bolt Arena, Helsinki

Helsinki Cupiin osallistuvat pelaajat ja taustat voivat lunastaa veloituksettoman lipun yllä oleviin matseihin. Lippuihin oikeuttavat Helsinki Cupin valkoiset ja vaaleansiniset rannekkeet. Kaikki liput ovat itäkatsomoon, josta katsojat voivat valita saapuessa haluamansa paikan. Lippuja voi varata yhteen tai molempiin otteluihin.

Näin lunastat matsilippusi

Yksittäiset liput

Voit lunastaa lipun HJK:n toimistolta Bolt Arenalta toimiston aukioloaikoina. Jonojen välttämiseksi suosittelemme lunastamaan liput ennen lauantaita. Saat lipun näyttämällä Helsinki Cupin valkoista tai vaaleansinistä ranneketta. Valmistaudu kertomaan nimesi, sähköpostiosoitteesi ja joukkueesi.

Ryhmät

Joukkueenjohtaja, valmentaja tai muu ryhmän edustaja voi lunastaa kerralla liput koko ryhmälle. Jonojen välttämiseksi pyydämme ilmoittamaan ryhmän yhteyshenkilön yhteystiedot, seuran ja joukkueen nimen sekä tarvittavan lippumäärän etukäteen sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Liput voi noutaa tämän jälkeen HJK:n toimistolta Bolt Arenalta toimiston aukioloaikoina. Lippuja noudettaessa yhteyshenkilöllä tulee olla mukanaan Helsinki Cupin valkoinen tai vaaleansininen ranneke.

HJK:n toimisto Bolt Arenalla palvelee

ma-pe klo 9–16
la 17.7. klo 10–19
Urheilukatu 5, 00250 Helsinki

Turnauslook kuntoon HJK Storesta

HJK Store on täyttynyt kesäisistä tuotteista. Helsinki Cupin osallistujille koko valikoima (ei outlet-tuotteet) turnauksen ajan -10 %! Alennus on voimassa Urheilukadun myymälässä, ei verkkokaupassa, 12.–17.7.2021. Saat alennuksen näyttämällä Helsinki Cupin ranneketta.

HJK Storen myymälä

ma-pe klo 9–16
la 17.7. klo 10–19
Urheilukatu 5, 00250 Helsinki