Helsinkiläiset kohtaavat lauantaina – “Odotettavissa on, että meillä on pallokontrolli” 

HJK ja PK-35 kohtaavat Bolt Arenalla lauantaina klo 15. Kansallisen Liigan joukkueiden kohtaamisen jälkeen HJK Akatemia saa Bolt Arenalle vieraakseen HPS:n klo 18 alkavaan otteluun. 

Kuva: Mira Lönnqvist

Tällä viikolla HJK pelasi jo yhden harjoitusottelun HJK P09-akatemiajoukkuetta vastaan. Ottelu päättyi poikien joukkueen 6–1 voittoon. 

– Tavoitteena oli, että saisimme kovan treenin, jossa pääsisimme pelaamaan korkealla intensiteetillä sekä puolustamaan, etenkin kulmia ja boksia. Tämä toteutui odotetusti, päävalmentaja Arttu Heinonen kertoo. 

– Saimme avattua peliä korkean prässin alla ja pääsimme myös murtamaan sieltä. Maalinteossa onnistuimme kerran ja paikkoja lisämaaleillekin olisi ollut. Olen erittäin tyytyväinen joukkueen suoritukseen, sillä pojat pelasivat todella kovaa, Heinonen jatkaa. 

Lauantain vastuksella PK-35:llä on ollut haasteellinen kauden startti. 

– PK-35:llä on valmennus vaihtunut ja pelaajistoon on tullut muutoksia. He ovat onnistuneet voittamaan FC Hongan, mutta muutoin heillä on ollut tasaista vääntöä tähän mennessä, Heinonen kertoo. 

– Odotettavissa on, että meillä on pallokontrolli ja he pyrkivät pelaamaan blokissa. Heidän tavoitteenaan on varmasti puolustaa ja pitää meidät pois maalintekopaikoilta, Heinonen tuumii.  

– Meidän on tärkeää olla järkevä pallon kanssa ja toimia ahtaissa tiloissa luoden paikkoja. Lisäksi pyrimme purkamaan PK:n vastaiskut ja pitämään järkevän balanssin, Heinonen jatkaa. 

– Viemme huomennakin omia periaatteitamme kentälle. Haluamme paineistaa ja hyökätä hanakasti, Heinonen lisää. 

Lauantain kohtaaminen on preseasonin toiseksi viimeinen harjoitusottelu. 

– Huomenna nähdään missä mennään joukkueena. Pelaamme juuri PK-35:ttä vastaan kauden avausottelu, joten lauantaina saamme lisätietoa siitä, mitä tulee vielä huomioida ennen kauden ensimmäistä sarjaottelua. 

Ottelu pelataan Bolt Arenalla lauantaina 16.3. klo 15:00. Kansallisen Liigan joukkueen ottelun jälkeen HJK Akatemia pelaa Bolt Arenalla HPS:aa vastaan klo 18:00. 

Toivotamme katsojat tervetulleiksi otteluihin maksutta. Sisäänkäynti otteluun tapahtuu pääkatsomon kautta. Yläkatsomoon meneminen on ehdottomasti kielletty remontin vuoksi. Valitettavasti ravintola ei palvele ottelun aikana.