Hieno voitto KuPS:sta

Klubi kaatoi lauantai-iltana Talissa pelatussa ottelussa Kuopion Palloseuran maalein 3-0.

HJK aloitti pelin vahvasti ja avausmaali syntyi 5. minuutin kohdalla. Sara Sievistö syötti ja Lilli Halttunen karkasi maalipaikkaan. Varma viimeistely vei Klubin 1-0-johtoon.

Ensimmäisellä jaksolla Klubi oli pelissä niskan päällä ja loi useamman hyvän maalipaikan. KuPS puolestaan pääsi pariin otteeseen hyvään paikkaan, mutta Annika Laihanen selvitti Aino Krögerin laukaukset.

Toisella jaksolla Klubi nosti kierroksia ja hallitsi peliä selkeästi. Heti toisen jakson alussa Halttunen onnistui maalinteossa toistamiseen, kun Jenna Topra tarjoili hyvän paikan maalin eteen.

2-0-tilanteessa HJK loi ison määrän hyviä maalipaikkoja, mutta kolmas osuma syntyi vasta pelin loppuhetkillä, kun Olivia Reis vapautti hyvällä syötöllä Emilia Kupsasen maalintekoon.

Näin HJK voitti pelin ansaitusti 3-0.

– Todella hyvä kokonaisuus meiltä tähän vaiheeseen pre-seasonia. Meillä oli hyvä intensiteetti ja olimme niin sanotusti kuskin paikalla lähes koko ajan, päävalmentaja Arttu Heinonen kehui joukkuettaan pelin jälkeen.

– Loimme taas tosi paljon laadukkaita paikkoja ja puolustaminen toimi hyvin kentän jokaisessa vaiheessa, päävalmentaja jatkoi.

Klubin pelit jatkuvat maaliskuun 2. päivä, kun se matkustaa AIK:n vieraaksi Tukholmaan.

HJK – KuPS 3-0 (1-0)
5. 1-0 Lilli Halttunen
48. 2-0 Halttunen
87. 3-0 Kupsanen