HJK ja Leonie Pankratz sopimukseen

Saksalaispelaaja Leonie Pankratz on HJK:n uusin sopimuspelaaja.

LeoniaHD

HJK:hon siirtyvä monipuolinen laitapelaaja Leonie Pankratz pelasi menneen kauden Ranskan pääsarjassa Montpellierin riveissä. 31-vuotiaalle Pankratzille pelejä kertyi 16, joista kaikki joukkueensa avauskokoonpanossa.

Kaudet 2013–2020 Pankratz pelasi Saksan Bundesliigaa Hoffenheimissa ja siitä ennen kolme kautta 2.Bundeliigassa. Bundesliigassa Pankratz on pelannut yhteensä 135 peliä, joista kaikki Hoffenheimin avauskokoonpanossa. Maaleja Bundesliigassa kertyi kymmenen. Kaudella 2016 Pankratz pelasi Islannin pääsarjassa IBV:n riveissä.

Siirtymä Suomeen ja HJK:hon ei ollut sattumaa, vaan pitkän harkinnan tulos.

– Aviomieheni työskentelee Suomessa, joten emme voineet pandemian aikana tavata pitkään aikaan. Se edesauttoi päätöstäni siirtyä myös itse Suomeen. Ensisijainen tavoitteeni on säilytä terveenä, ja tietenkin suoriutua hyvin ja todistaa osaamiseni. Tärkeintä minulle on kuitenkin nauttia. Olen kiitollinen voidessani kutsua jalkapalloa työkseni, Pankratz kiteyttää.

Pankratz aloittaa harjoittelun HJK:n mukana tällä viikolla ja on edustuskelpoinen, kun kansainvälinen siirtoikkuna aukeaa.

Herzlich willkommen in Finnland Leonia!