HJK taipui KuPS:lle

HJK kärsi lauantaina Bolt Arenalla tappion sarjakärki KuPS:lle maalein 0–2.

HJK Naiset

Pelin avausmaali syntyi, kun peliä oli pelattu viisi minuuttia. Ensin HJK sai luotua hyvän hyökkäyksen, joka päättyi KuPS:n maalipotkuun. Tästä KuPS rakenteli oman tilanteensa hyvin ja lopulta Aino Kröger tykitti pallon boksin sisältä Klubin maaliin.

1–0-tilanteessa KuPS hallitsi edelleen peliä, mutta maalipaikat jäivät vähiin. Pikkuhiljaa HJK pääsi peliin paremmin mukaan ja pystyi myös pitämään palloa.

Vartin pelin jälkeen Linda Sällström oli karata maalintekoon. Seuranneesta kulmapotkusta Essi Sainio pääsi puskemaan, mutta pallo painui pallon mitan yli maalin. Hetkeä myöhemmin Ria Karjalainen ehti irtopalloon ensimmäisenä, mutta laukaus pilkun kohdalta painui maalivahti Iina Rautiaisen syliin.

36. minuutin kohdalla KuPS iski pelin toisen maalinsa. HJK puolusti heikosti kulmapotkussa ja lopulta Gabriella Cuevas laukoi ruuhkan takaa pallon tolpan kautta maaliin.

Jakson lopussa KuPS:n Lavdije Begolli oli lähellä onnistua, mutta kurotus maalin edessä ei riittänyt. Myös HJK sai hyvän paikan vielä jakson lopussa, mutta KuPS-puolustus ehti väliin Karjalaisen laukaukseen ja seurauksena oli kulmapotku.

Näin ensimmäisen jakson jälkeen siirryttiin tauolle KuPS:n 2–0-johdossa.

Toisella jaksolla pelissä ei enää maaleja nähty ja peli pyöri varsin tasaisesti päästä päähän. KuPS:n Gentjana Rochi pääsi muutaman kerran kokeilemaan laukaisutaitoaan, mutta maalivahti Ella Kelloniemi selvitti tilanteen. Toisessa päässä Klubi loi myös muutaman hyvän maalipaikan – lähimmäksi maalintekoa pääsivät Essi Sainio ja pelin loppuhetkillä Linda Ruutu, mutta tulosta ei syntynyt.

Näin KuPS nappasi voiton itselleen maalein 2–0. Peliä oli seuraamassa hienosti 515 katsojaa.

HJK:n pelit jatkuvat kahden viikon päästä 30.7., jolloin se kohtaa vieraskentällä PK-35:n.

– Ajoittain pelasimme hyvin tänään ja saimme omat hetkemme pelissä, mutta molemmat maalit päästimme liian helposti. Nyt peleistä on pieni tauko ja jatkamme hommia treenikentällä, päävalmentaja Jonne Kunnas totesi pelin jälkeen.