Kauden ensimmäinen treenipeli 21.1.

Klubi pelaa lauantaina Pallomyllyssä treenipelin HPS:aa vastaan. 

HJK Naiset - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

HJK aloitti pre-seasonin päävalmentaja Arttu Heinosen johdolla marraskuun alussa. Kuuden viikon jälkeen pelaajat siirtyivät omatoimijaksolle, ja joukkuetreeneihin Klubi palasi tammikuun toisella viikolla. 

– Ensimmäinen kuusiviikkoinen sujui hyvin. Uudet pelaajat pääsivät hyvin mukaan ja pystyimme myös harjoittelemaan yksilöllisimmin, riippuen mahdollisista vammoista ja kuormasta menneen kauden aikana. Hieman uusittu valmennusryhmä pääsi myös heti toimimaan yhdessä, päävalmentaja Heinonen kertoo. 

Viime viikonloppuna Klubi pelasi sisäisen treenipelin. Nyt viikonloppuna edessä on ensimmäinen treenipeli, joten pre-seasonin toinen vaihe on hyvässä vaiheessa. 

– Toinen vaihe kauteen valmistavasta jaksosta on pyörähtänyt aktiivisesti käyntiin, ja saimme nyt myös koko joukkueen mukaan harjoituksiin. 

– Ensimmäiset viikot olemme menneet hyvällä intensiteetillä, ja pelaajat ovat saaneet tutustua hyvin toisiinsa, yhtälailla myös valmennustiimin kanssa. Tätä on helpottanut todella paljon se, että joukkue on ollut jo ajoissa valmiina ja näin ollen valmennus ja pelaajat ovat voineet keskittyä olennaiseen, Heinonen kertaa alkanutta vuotta. 

Päävalmentaja on erittäin tyytyväinen myös vuoden ensimmäisiin viikkoihin treenikentällä. 

– Viikot ovat pitäneet sisällään paljon fyysistä harjoittelua, testejä, kollektiivisen toiminnan kehittämistä, pelipaikkakohtaista harjoittelua ja ryhmätyöskentelyä palaveritiloissa. Odotamme kaikki innolla, että pelit alkavat. 

HJK kohtaa lauantaina Pallomyllyssä HPS:n 19.00.  

– Nyt viikonloppuna on tosiaan tiedossa ensimmäinen peli, josta odotamme laadukasta sekä dynaamista kamppailua ja vähän asetelmien hakemista Kansalliseen Cupiin, päävalmentaja pohtii. 

Harjoitusottelu HJK-HPS 
La 21.1. klo 19.00 
Pallomylly 

Vapaa sisäänpääsy. Huomioithan, että Pallomyllyn katsojakapasiteetti on rajallinen ja paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.