Kauden toinen metroderby

HJK kohtaa FC Hongan perjantaina Espoossa.

Kansallinen Liiga jatkuu Klubin osalta muutaman väliviikon jälkeen ottelulla FC Honkaa vastaan. HJK on sarjataulukossa tällä hetkellä kolmantena ja espoolaiset viidentenä.

Honka lähtee otteluun hyvävireiseinä, sillä se voitti edellisellä kierroksella PK-35:n 0-4. Klubi kaatoi edellisessä ottelussaan sarjakärki Åland Unitedin. Joukkueiden viime vuosien kohtaamiset ovat olleet tasaisia ja heinäkuussa HJK vei täyden pistepotin Hanna Ruohomaan viime hetken osumalla.

Perjantaina vastaan tulee varmasti revanssihaluinen espoolaisryhmä. Päävalmentaja Jonne Kunnaksen mukaan joukkue odottaa jo innoissan pääsyä pelikentille.

– Olemme pääsääntöisesti pystyneet esiintymään viime peleissämme joukkueena vahvasti ja se on tärkeää myös perjantaina. Ennen kaikkea hienoa päästä jälleen pelaamaan. Syksystä tulee todella mielenkiintoinen niin Kansallisen Liigan kuin Mestarien liigan osalta. Meidän on tärkeää pystyä pitämään henkinen ja fyysinen vireystila kohdillaan sekä vahvistaa pelaamistamme entisestään, Kunnas päättää.

Pe 16.10. FC Honka HJK klo 18:30 Tapiolan urheilupuiston nurmi