Klubi kohtaa islantilaisjoukkue Valurin

Mestarien liigan 1. karsintakierros pelataan vieraissa.

HJK kohtaa Mestarien liigan 1. karsintakierroksella vieraskentällä islantilaisen FC Valurin. Yksiosainen ottelu pelataan 3/4.11.2020.

– Upeaa, että vihdoin ollaan lähellä myös europelien alkamista. Pitkä vuosi ollut takana, mutta mahdollisuus päästä näyttämään Euroopan kentillä varmasti sytyttää jokaisen. Myös joukkueen loukkaantumistilanne alkaa näyttämään hieman paremmalta, päävalmentaja Jonne Kunnas kertoo.

Klubi ei ollut arvonnassa sijoitettuna, joten vastustajaksi oli mahdollista saada vain sijoitettu joukkue. Kunnas uskoo, että altavastaaja-asetelma käännetään voimavaraksi.

– Valur on Islannin sarjassa tällä hetkellä toisena. Joukkueessa on useita maajoukkuepelaajia ja kyseessä on kokonaisuudessaan laadukas ryhmä. Odotan jo, että pääsemme tiimin kanssa vielä tarkemmin tutustumaan sekä laatimaan ottelusuunnitelman, jolla saamme parhaan mahdollisen tuloksen.

– Vierasottelu tuo tietysti omat haasteensa, mutta pystymme varmasti joukkueen sisällä sekä seurana huomioimaan matkustamisesta koituvat lisähaasteet parhaalla mahdollisella tavalla.