Klubi tupsukorvien vieraaksi

Seitsemän ottelun voittoputkessa porskuttava Klubi matkustaa keskiviikkona Ilveksen vieraaksi.

Ilves koki talven aikana rajun muodonmuutoksen. Ollipekka Ojala irtisanoutui päävalmentajan tehtävästään, kokenut kapteeni Kaisa Björn laittoi nappulakengät naulaan ja useampi pelaaja päätti pitää välivuoden. Tämän lisäksi Johanna Salmijärvi ja Marjukka Mikkonen siirtyivät Norjaan, Emmaliina Tulkki ja Nea Lehtola Klubin riveihin.

Ilveksen puikoissa on tällä kaudella päävalmentajat Mikko Lepistö ja Mauri Heinonen, jonka lisäksi taustoja täydentävät talenttivalmentaja Mika Lahtinen ja fysiikkavalmentaja Heli Rekimies. Nuorentuneen joukkueen riveissä pelaavat muun muassa Uruguyan MM-joukkueessa mukana olleet Tuuli Enkkilä, Jenni Kantanen ja Kaisa Juvonen.

Ilveksellä on takanaan kaksi niukkaa tappiota KuPS:lle ja TiPS:lle. Joukkueella on kasassa neljä pistettä, mutta se on pelannut kolme ottelua vähemmän kuin Klubi. HJK hävisi harjoituskaudella Ilvekselle 2-0, joten Tammelassa on tiedossa kova kamppailu pisteistä. Klubin täytyy Ilvestä vastaan pitää kiinni hyvin toimineesta puolustuspelistä sekä terävöittää tiettyjä asioita hyökkäämisessä. Rotaation kautta kentälle on taas luvassa tuoreita jalkoja, joka on erityisen tärkeää kun edellisestä ottelusta on vain kolme päivää.

Ke 15.5. Ilves – HJK klo 19, Tammelan stadion