Klubilla revanssin paikka – Lauantaina vastassa HPS 

Kauden ensimmäiseen Bolt Arenalla pelattavaan harjoitusotteluun vieraaksi saapuu HPS. 

Kuva: Mira Lönnqvist

Klubi on edellisen kerran pelannut harjoitusottelun viime viikon tiistaina, jolloin HJK voitti PK-35 Vantaan vieraissa numeroin 0–6. Tämän jälkeen joukkue on saanut levätä ja palautua rauhassa ennen seuraavaa koitostaan.  

– Viime ottelusta on jo vähän aikaa.  Olemme kuitenkin saaneet niistä todella paljon lisäinformaatiota missä mennään ja miten lähestymme tulevan kauden otteluruuhkia. Joukkueen kanssa olemme viettäneet paljon aikaa yhdessä sekä toistaa kehittävää harjoittelua, sanoo joukkueen päävalmentaja Arttu Heinonen. 

HJK on valmistautunut hyvin seuraavaan otteluun. 

– Viikko on mennyt mallikkaasti. Olemme saaneet purettua edellisten pelien positiiviset asiat ja pyrkineet kehittämään toimintaa entisestään. Olemme myös suorittaneet testit joukkueen kanssa. Arki on rullannut kaiken kaikkiaan erittäin hyvin, Heinonen kommentoi kulunutta viikkoa. 

HJK kohtaa kotikentällään HPS:n joka onnistui kaatamaan Klubin helmikuussa pelatussa ottelussa. Ottelu päättyi tuolloin lukemiin 0–2. 

– Tulossa on varmasti laadukas ottelu. Uskon, että joukkue on valmis vastaamaan Hopsin kaksinkamppailupelaamiseen. Toisaalta meidän on myös tärkeä hoitaa erityisesti vastustajan erikoistilanteet. Oman hyökkäyspelaamisen osalta meidän on pystyttävä toistamaan meidän energistä etenemistämme ja näin tuottamaan laadukkaita maalintekopaikkoja, Heinonen kertoo. 

– Tervetuloa näkemään kahden kovakuntoisen jengin kaksintaistelu Boltille, Heinonen päättää. 

Ottelu pelataan Bolt Arenalla lauantaina 16.3. klo 18:00.

Toivotamme katsojat tervetulleeksi otteluun maksutta. Sisäänkäynti otteluun tapahtuu pääkatsomon kautta. Yläkatsomoon meneminen on ehdottomasti kielletty remontin vuoksi. Valitettavasti ravintola ei palvele ottelun aikana.