Klubille murskavoitto NJS:sta

Klubi voitti lauantaina Klaukkalassa pelatussa harjoituspelissä Nurmijärven Jalkapalloseuran maalein 8–0.

NJS-HJK. Helsinki. Photo: @ Mira Lönnqvist

HJK jatkoi lauantaina harjoituspelejään, kun vastassa oli Ykkösessä pelaava NJS. HJK otti pelin hallinnan heti alusta lähtien itselleen, mutta avausmaalia saatiin odottaa 25 minuuttia. Klubin ensimmäisen maalin viimeisteli maalin edestä Wilma Sjöholm. Hetkeä myöhemmin syntyi toinen maali, kun Ria Karjalainen laukoi pallon NJS-maaliin. Molempiin maaleihin vahvan esityön teki Veera Hellman.

Toisella jaksolla Klubi jatkoi vahvaa pelaamistaan, eikä kotijoukkue NJS päässyt juurikaan hätyyttelemään HJK-maalia. Toisella jaksolla Klubi iski peräti kuusia maalia. Maaleista vastasivat Hellman, Katariina Kosola, Sjöholm, Nea Lehtola, Peppi Kontturi ja Daniela Tolonen.

Näin ottelu päättyi HJK:n voittoon maalein 8–0. HJK:n mukana pelissä pelasivat TBSM-joukkueen 04-syntyneet Kontturi ja Tolonen, jotka molemmat onnistuivat myös maalinteossa.

– Viime vuonna hyvin alkaneen yhteistyön myötä oli hieno homma, että pääsimme nyt NJS:n vieraaksi treenipeliin. On tärkeää, että pääsimme jälleen mittaamaan kehitystämme myös otteluympäristössä tässä kohtaa talvea, päävalmentaja Jonne Kunnas toteaa.

Päävalmentaja Kunnas oli varsin tyytyväinen joukkueensa tekemiseen ja lauantaina esitykseen.

– Ensimmäisellä jaksolla kotijoukkue puolusti tiiviisti ja aiheutti meille hetkittäin haasteita, joten menetimme palloa ajoittain vähän turhan herkästi linjojen välissä. Pystyimme kuitenkin parantamaan pelaamistamme ottelun edetessä ja saamaan onnistumisia maalien muodossa usealle pelaajalle. Kahdeksan tehtyä maalia on hyvä suoritus, Kunnas päättää.

Klubin pelit jatkuvat 6.2., jolloin se kohtaa Suomen Cupin pelissä KTP:n.

Avauskokoonpano:
Ella Kelloniemi,
Laura Hillberg
Maaria Roth
Mimmi Nurmela
Linda Ruutu
Tuuli Enkkilä
Silja Jaatinen
Katariina Kosola
Wilma Sjöholm
Veera Hellman
Ria Karjalainen

Vaihdosta kentälle:
Annika Laihanen
Ella Pesonen
Daniela Tolonen
Peppi Kontturi
Nea Lehtola
Ella Burton

NJS-HJK 0-8 (0-2)
25. 0-1 Sjöholm
31. 0-2 Karjalainen
55. 0-3 Hellman
65. 0-4 Kosola
75. 0-5 Sjöholm
80. 0-6 Kontturi
85. 0-7 Lehtola
87. 0-8 Tolonen