Naiset tasapeliin Tampereella

Ensimmäisellä jaksolla pelissä nähtiin yksi maali. Siitä vastasi kotijoukkueen Heidi Kollanen. Heti toisen jakson alussa Kollanen onnistui toistamiseen ja Ilves siirtyi 2-0-johtoon.

HJK kavensi tilanteeksi 1-2 62. minuutin kohdalla. Maalintekijänä oli Sara Kärnä. Tasoitusmaali syntyi vartti ennen loppua, kun Sanna Mäki onnistui maalinteossa.

• Toisella jaksolla pelasimme vahvasti. Siihen voi olla tosi tyytyväinen, päävalmentaja Pasi Pihamaa sanoi pelin jälkeen.

Nousua tappioasemasta tasoihin lämmitti erityisesti Pihamaata.

• Se on hyvä merkki, että meillä riitti henkinen kapasiteetti nousta kahden maalin takaa tasoihin, Pihamaa totesi.

• Lopussa Ilves teki viisi vaihtoa. Uskon, että olisimme voittaneet ilman niitä, sillä Ilves ei pysynyt enää meidän mukana siinä vaiheessa, päävalmentaja jatkoi.

Klubi on parantanut peliään koko ajan talven edetessä kohti kevättä.

• Moneen asiaan voi olla tyytyväinen, mutta kyllä parannettavia asioita on vielä paljon, Pihamaa pyöritteli.

Ensimmäisen virallisen pelinsä Klubi pelaa 3.3., kun vastassa on Suomen Cupin pelissä Hyvinkäällä HyPS.