Naisten liigaa viisi kierrosta jäljellä – Klubi taistelee pronssista

HJK:n naisten joukkue kohtaa tänään Pallokissa Töölön pallokentällä. Klubi pyrkii kiristämään taistelua pronssista.

Matkaa maaliin, eli sarjan päätökseen on enää viisi ottelua, joten kirkkaimmat mitalisijat alkavat olla jo matemaattisestikin Klubin ulottumattomissa. Taistelu pronssista on kuitenkin vielä täysissä voimissaan. Kovin kilpailu käydään HJK:n ja FC Hongan välillä. Honka on tällä hetkellä kolmen pisteen etumatkalla.

Pallokissat ovat vähintäänkin mielenkiintoinen ryhmä Naisten liigassa. Joukkue on sarjan kuudennella sijalla turvassa pudotukselta, mutta myöskään mitalisijat eivät ole realistinen tavoite. Harmaa keskikastin ryhmä Pallokissat ei suinkaan kuitenkaan ole. Joukkue on pelannut erittäin hyviä otteluja mm. FC Honkaa, PK-35 Vantaata ja Kokkola F10:ä vastaan. Joukkoon mahtuu voitot PK-35:stä ja Hongasta. Jostain syystä kuopiolaisryhmä ei ole kuitenkaan syttynyt samalla tavalla sarjan peräpään ryhmiä vastaan, joten joukkueen tämän hetkinen sijoitus tuntuu täysin oikeutetulta.

HJK:n ja Pallokissojen väliset ottelut ovat olleet myös tiukkoja ja Klubi on voittanut molemmat ottelut vain maalin erolla.

HJK – Pallokissat ke 5.9. klo 18.30, Töölön pallokenttä

 

Sarjataulukko (kaikilla joukkueilla 22 kierrosta takana): 

PK-35 Vantaa 55p
Åland United 53p
FC Honka 43p
HJK 40p
Kokkola F10 31p
Pallokissat 28p
ONS 21p
TPS 16p
Nice Futis 15p
Ilves 11p