Pärjäävätkö HJK:n naiset Honkaa vastaan miehiä paremmin?

  • Honka on vahva nippu. Sanoin jo talvikaudella, että Honka tulee menestymään. Muut joukkueet ovat ehkä aliarvioineet heitä, miettii Rautiainen ottelun aattona.

Honka on kestomenestyjä viime vuosilta: liigassa on tullut neljän viime kauden aikana kolme mestaruutta, viime kaudella Honka otti hopeaa ja Suomen Cupin voiton. Klubi saa vastaansa yhden maan parhaista joukkueista ja selvää on, että tällaiset paikallismatsit sytyttävät pelaajia eri tavalla kuin otteluun Haukiputaan Palloa vastaan.

Molemmat joukkueet ovat hyvässä vireessä tärkeän ottelun alla. HJK otti hyvässä kenraalissa voiton ja pudotti Cupissa Lahden Kuusysin. Keskinäisten otteluiden tulokset saattavat kauden lopulla olla kullan arvoisia, kun mestaruutta jaetaan. Joukkueissa on myös pelaajia, joilla on kokemusta vastustajan väreissä pelaamisesta. Vanhan joukkueen kohtaaminen antaa myös lisäpontta pelaamiseen. Aina on kivaa vetää pahinta ja rakkainta vastustajaa lättyyn.

HJK pääsee melkein parhaimmalla joukkueellaan otteluun. Kapteeni Heidi Lindström leikattiin hiljattain ja on todennäköisesti sivussa koko kesän. Niina Mönkkönen on myös varmuudella ottelusta sivussa.

– Ei lähdetä pelkäämään Honkaa, vaan voittoa hakemaan, tiivisti Rautiainen pääteemat otteluun.

FC Honka – HJK Tapiolan Urheilupuiston nurmella huomenna tiistaina 19.5. klo 18.30.