Pistejahti jatkuu Honkaa vastaan

Viime kauden kulta- ja hopemitalisti iskevät yhteen sunnuntai-iltana.

Molemmat joukkueet kärsivät tappion edellisellä kierroksella: Honka kotona 0-1 PK-35:tä vastaan ja HJK Ahvenanmaalla Åland Unitedille 1-2. Klubi on sarjataulukossa tällä hetkellä viidentenä, kolme pistettä piikkipaikasta. Espoolaiset ovat kuitenkin aivan kannoilla kuudentena, vain pisteen päässä.

Hongan riveihin ovat siirtyneet Vilma Hakala (HJK), Katarina Naumanen (KuPS), Alisa Hokkanen (HFA Märsky), Eevi Sutela (HFA Märsky) sekä maalivahdit Sonja Rajatalo ja Sofia Manner. Suurimpia lähtijöitä ovat olleet Elli Pikkujämsä ja Milla-Maj Majasaari, jotka siirtyivät pelaamaan Ruotsiin.

Päävalmentaja Jonne Kunnas uskoo, että sunnuntaina saadaan hieno ottelu aikaan.

– Hongan kanssa on viime vuosina perinteisesti ollut tasaisia otteluita ja omanlaisensa lataus. Tavoitteena on palata voittokantaan ja olemme pyrkineet saamaan laadukkaan harjoitusviikon alle. Varsinkin toiminnot maalipaikoissa sekä toisaalta oman maalin suojelu korostuvat ottelussa.

HJK:n amerikkalaishyökkääjä Kaylee Dao saapui Suomeen kesäkuun lopussa. Hän kuitenkin loukkasi polvensa ja odottaa tällä hetkellä leikkaukseen pääsyä.

Liput otteluun tästä.

Su 26.7. HJK – FC Honka klo 18:30 Bolt Arena