Pre-season jatkuu lauantaina Tampereella

Klubin talven pelit jatkuvat lauantaina, kun vieraspelissä vastaan asettuu Ilves.

Klubi on pelannut tämän pre-seasonin aikana kolme peliä: PKKU (4-0), HPS (0-2), KuPS (2-1). Pelit jatkuvat tiiviiseen tahtiin ja lauantaina on edessä peli Ilvestä vastaan Pirkkahallissa.

Viime lauantaina HJK vieraili Kuopiossa, jossa se kukisti hyvän esityksen jälkeen KuPS:n maalein 2-1. Sara Sievistö iski molemmat maalit.

– Meillä alla todella tyylikäs esitys Kuopiossa ja saimme kokemuksen joukkueena myös matkustamisesta ja yhteisten matkustusrutiinien luomisessa, päävalmentaja Arttu Heinonen kertoo tunnelmiaan.

– KuPS-pelistä otetaan mukaan sama intensiteetti meidän pelaamiseen molempiin suuntiin, myös sama puolustamisen mentaliteetti tärkeä ylläpitää myös jatkossa. Hyökkäyspelaamiseen pyrimme löytämään hyvää rytmiä. Kuopiossa saimme painettua vastustajan todella matalaan blokkiin ja pyrimme jatkamaan sitä samaa myös Tampereella, päävalmentaja jatkaa.

Tammi-helmikuun tekemiseen treenikentällä päävalmentaja on varsin tyytyväinen.

– Haluamme nyt joukkueena nostaa pelaamisen tasoa erityisesti viimeisen kolmanneksen toiminnoissa eli käytännössä lisätä tehokkuutta viimeistelyssä. Tilanteenvaihdot myös erittäin tärkeä teema ollut meidän harjoittelussamme, joten uskon sen tuovan meille vielä lisäarvoa pelaamiseen.

Edellisten pelien tapaan HJK tulee varmasti kierrättämään paljon pelaajiansa lauantain pelissä.

– Odotan energistä ottelua ja me lähdemme jatkamaan siitä mihin viimeksi jäimme, Heinonen päättää.

Ottelu Pirkkahallissa alkaa kello 12.25. Aamulehti näyttää ottelun suorana lähetyksenä.