Tiedossa kova taistelu pisteistä Ahvenanmaalla

HJK hakee jatkoa tappiottomien pelien putkelle Åland Unitedin vieraana.

Kansallinen Liiga jatkuu kauden pisimällä vierasottelulla, kun HJK matkustaa Ahvenanmaalle. Klubi otti viikonloppuna kauden kolmannen voittonsa ja nousi maalieron turvin sarjan piikkipaikalle. Sarjan yhdeksi ennakkosuosikiksi nostettu Åland United on kuitenkin vain pisteen päässä. Ahvenanmaalaiset ovat aloittaneet kautensa kolmella voitolla, yhdellä tasapelillä sekä hieman yllättävällä tappiolla Ilvestä vastaan.

Åland Unitedilla on vuosi toisensa jälkeen laadukas joukkue kasassa, eikä kausi 2020 tee tähän poikkeusta. Ahvenanmaalaisten riveihin ovat liittyneet Ashley Riefner (HJK), Anni Miettunen (FC Honka), Ode Fulutudilu (Málaga), Ellen Strömborg (TPS) sekä yhdysvaltalainen Shannon Simon.

Päävalmentaja Jonne Kunnas on isossa kuvassa tyytyväinen HJK:n pelaamisen kehittymisestä.

– TPS-ottelu oli jälleen osoitus, että laadukas toimintamme harjoituskentällä kantaa hedelmää myös otteluihin. Kauden mittaan heittelyä pelien välille varmasti tulee, mutta tärkeintä on saada kehitettyä oman pelaamisen rakennetta sekä pyrkiä tasaiseen suorittamiseen. Tässä olemme hyvällä tiellä.

– Åland United on sarjan parhaita joukkueita ja tarjoaa varmasti kovan haasteen kotikentällään. Harjoitusviikkomme on jälleen ollut hyvä ja pelaajat ovat tehneet erinomaisella asenteella töitä, joten olemme valmiita lauantain koitokseen.

La 18.7. Åland United –  HJK klo 17 Wiklöf Holidng Arena