Tulevaisuuden tähdet -ohjelma tuo esikuvat jälleen lähemmäksi junioripelaajia

Subway Kansallinen Liigan seurojen yhteistyö nuorten pelaajien kanssa jatkuu. HJK on mukana ohjelmassa tänäkin vuonna!

Kaudelle 2022 lanseerattu Tulevaisuuden tähdet -ohjelma sitouttaa jälleen junioripelaajia lajiin, jalkapallokulttuuriin ja paikallisiin naisten edustusjoukkueisiin.

Jatkuvasti kasvavien tyttöpelaajamäärien takia on tärkeää, että nuorilla on esikuvia, jotka ovat lähellä heitä. Tulevaisuuden tähdet -ohjelman kautta junioripelaajille halutaan tarjota esikuvia, yhteisö ja mahdollisuus tulla osaksi paikallisia seuroja sekä kotimaista huippujalkapalloa.

Tulevaisuuden tähdet -ohjelmaan sitoutuvat juniorijoukkueet saavat Subway Kansallisen Liigan joukkueiden kautta mahdollisuuden pelaaja- ja valmentajavierailuihin, otteluvierailuihin sekä muihin yhteisiin tapahtumiin.

Tänä vuonna mukana on kuusi pääsarjajoukkuetta – HJK:n lisäksi FC Honka (Espoo), PK-35 (Helsinki), PK-35 Vantaa (Vantaa), PKKU (Tuusula ja Kerava) ja KuPS (Kuopio).

Viime vuoden Tulevaisuuden tähdet -ohjelma oli jälleen menestys. Mukana oli peräti 124 joukkuetta ja 3500 kävijää Subway Kansallisen Liigan otteluissa.

Tulevaisuuden tähdet -ohjelmaan kutsutaan kaudella 2024 mukaan myös kouluryhmät. Tavoitteena tällä on saavuttaa tyttöjä entistä laajemmin ja innostaa myös heitä lajin pariin. Kouluyhteistyö on luonteva jatkumo ohjelmalle ja se auttaa sitouttamaan uusia kohderyhmiä paikallisiin liigaseuroihin sekä kotimaiseen huippujalkapalloon.

Ohjelma alkaa virallisesti 2. huhtikuuta.

Ilmoita oma juniorijoukkueesi mukaan ohjelmaan alla olevan linkin kautta: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=QoyTRgiWjUWyXocTNiqZkf5yL1d2ukhCmKyAQEpTU4JUQkRCRVEwWFBCRVBWVlNOQkpFU0VMOFE4Si4u