Veera Hellmanille jatkoa Klubissa

HJK ja Veera Hellman ovat solmineet kauden 2024 kattavan jatkosopimuksen.

Veera Hellman - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

Veera Hellman (s.2002) jatkaa Klubin hyökkäyksessä myös tulevalla kaudella. Viime talvena Hellman pelasi U23-maajoukkueen otteluissa Tanskaa vastaan, ja oli toissa kaudella nimettynä A-maajoukkueen varalistalla. Tuleva kausi on hänelle neljäs Klubipaidassa. Ikävien loukkaantumisten vuoksi pelien määrä Hellmanilla on kuitenkin jäänyt pieneksi.

– Klubissa jatkaminen tuntuu hyvältä, koska täällä on ammattimainen ja tuttu ympäristö. Tiedän, että Klubilla on vielä paljon annettavaa minulle, ja minulla on annettavaa Klubille, Hellman avaa.

– Viime kaudella jalkapöytäni luusta löytyi murtuma, jonka kuntoutus kesti noin kuusi kuukautta. Odotankin seuraavalta kaudelta eniten sitä, että pääsisin treenaamaan ja pelaamaan mahdollisimman paljon ehjänä. Siten voin auttaa joukkuettamme menestymään ja samalla kehittyä itse. Joukkueena toivon, että pelaamme tasaisen hyviä otteluita läpi kauden, ja siten pääsemme taistelemaan mestaruuksista, Hellman jatkaa.

Myös päävalmentaja Arttu Heinonen suhtautuu odottavaisin mielin ensi kauteen Hellmanin osalta:

– Viime kauden pre-season näytti hyvältä Veeran osalta, mutta sen jälkeen loukkaantuminen pakotti olemaan sivussa lähes koko kauden. Veera tuo joukkueeseen monipuolisuutta, sillä hän pystyy pelaamaan useassa roolissa sekä eri paikoilla. Hän omaa hyvät ja laadukkaat pallolliset toiminnot, joita pystymme hyödyntämään hyökkäyspelaamisessa. Veera on myös erittäin laadukas puolustamaan aktiivisesti ja energisesti läpi ottelun, joten odotettavissa todella hyvää menoa. Olen todella iloinen Veeran jatkosopimuksesta!