Kauden 13. voitto!

Klubi otti 3-0 voiton yläloppusarjan ensimmäisessä ottelussa JyPK:a vastaan.

Ottelu alkoi tunnustelevasti ja jyväskyläläiset prässäsivät ajoittain todella korkealta. HJK sai kuitenkin selvemmin otetta pelistä. Ashley Riefner kilautti pallon 11. minuutin kohdalla ylärimaan ja vain muutama hetki tämän jälkeen Elina Myllymäki pääsi laukomaan, mutta veto kilpistyi JyPK-vahti Pauliina Tähtistä päin.

HJK siirtyi 1-0 johtoon Tia Hälisen hienosta esityöstä 21. minuutin kohdalla. Ensin Hälinen syötti pallon vasemmalle laidalle Essi Sainiolle, jonka jälkeen hän teki takajuoksun boksiin, harhautti liukuvan puolustajan ja syötti Jutta Rantalan kauden 14 maalin.

JyPK onnistui ensimmäisellä puoliajalla aiheuttamaan Klubille haasteita, etenkin 1-0 maalin jälkeen alkoi sekavampi jakso, mutta kotijoukkue selvitti kuitenkin tilanteet Anna Koivusen johdolla. Toinen puoliaika sen sijaan oli Klubin melko ylivoimaista näytöstä ja peli pyöri täysin JyPK:n kenttäpuoliskolla.

Päävalmentaja Joonas Rantanen oli tyytyväinen ottelun jälkeen.

– Tauko teki pelaajille hyvää ja joukkueessa on tällä hetkellä fyysisesti sekä henkisesti hyvä isku päällä. Harjoituksissa on ollut rento, mutta latautunut ilmapiiri ja se näkyi myös tänään meidän pelaamisessa. Tästä on hyvä jatkaa peli kerrallaan eteenpäin.

HJK – JyPK 3-0 (1-0)