HJK:n peruskuntokartoitus sisältää kestävyyskunnosta kertovan polkupyöräergometritestin, terveyskuntoa mittaavat lihaskuntotestit sekä erityisesti istumatyötä tekeville suunnatut liikkuvuustestit. Testin päätyttyä jokainen saa sähköpostiinsa kattavan raportin oman fyysisen kunnon tilasta.

Fyysinen työkyky on henkisen kapasiteetin ja ammattitaidon ohella yksi tärkeimmistä työhyvinvoinnin osa-alueista. Se parantaa arjessa jaksamista, mutta on myös edellytys sille, että onnellisia ja terveitä työvuosia on edessä enemmän. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa.

Työntekijöiden fyysiseen kuntoon panostaminen maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin. Hyvinvointi näkyy suoraan yrityksen tuloksessa, minkä lisäksi sairauspoissaoloihin liittyvät kustannukset pienenevät merkittävästi. Paras tulos saavutetaan määrätietoisella suunnittelulla: varaa jo ensimmäisen testikerran yhteydessä seurantatestit kuuden kuukauden päähän, jotta tavoitteellisuus säilyy.

Peruskuntokartoitus (4-12 hlöä)

Peruskuntokartoitus sisältää sydän- ja verenkiertoelimistön kuntoa mittaavan polkupyöräergometritestin sekä lihaskunto- ja liikkuvuustestit. Kuntotestin päätteeksi jokainen osallistuja saa sähköpostiinsa henkilökohtaisen palautteen sekä sen pohjalta ehdotuksen oman kunnon parantamiseksi. 115€/hlö

UKK-kävelytesti (min. 6 hlöä)

UKK-kuntokartoitus mittaa sydän- ja verenkiertoelimistön kuntoa polkupyöräergometriä lempeämmällä tavalla. Kuntotesti sisältää 2 kilometrin kävelytestin, minkä lisäksi tämän yhteyteen on mahdollista liittää myös lihaskuntotestit. Näiden testien pohjalta arvioidaan tämänhetkinen kuntotaso ja tehdään liikuntasuunnitelma.

UKK-kävelytesti 35 €/ henkilö
UKK-kävelytesti ja lihaskuntotestit 55€/ henkilö

Rasvaprosentin mittaus 

Mittaus kehonkoostumusvaa’alla sisältäen raportin 35 €/ henkilö
Kuntotestien yhteydessä 20 €/ henkilö

Mittaus rasvaprosenttipihdeillä neljästä pisteestä 35 €/ henkilö
Kuntotestien yhteydessä 20 €/ henkilö

Johtoryhmän testi- ja luentopaketit

2 x kuntokartoitukset 3 kk välein

Aamiainen ja luento ensimmäisen kartoituksen yhteydessä

Esimerkki:

7.30 kuntotestit
8.45 suihku ja sauna
9.00 aamiainen ja luento: unitohtori Henri Tuomilehto: Nukkumalla menestykseen
10.00 Tilaisuus päättyy (mahdollisuus kokoukseen, tilat sisältyvät hintaan)

Katso myös: Tietosuojakäytäntö

OTA YHTEYTTÄ

Sirja Luomaniemi

Kaupallinen johtaja
040 575 0331
sirja.luomaniemi@hjk.fi

Esko Villman

Myyntijohtaja
050 575 3828
esko.villman@hjk.fi