mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

15.06.2015

HJK kohtaa legendaarisen Liverpoolin Olympiastadionilla

 
Hallitseva Suomen mestari HJK pelaa jälleen tänä kesänä huippuluokan kansainvälisen ottelun, kun Englannin Valioliigan Liverpool FC saapuu elokuun alussa HJK:n vieraaksi Olympiastadionille. Ottelu pelataan lauantaina 1.8. ja sen alkamisaika on kello 19.30.
 
Liverpool on yksi englantilaisen jalkapallon suurimmista nimistä ja myös Suomessa erittäin laajasti seurattu ja kannatettu seura.
 
-HJK haluaa valmistautua Mestarien liigan karsintaotteluihin pelaamalla parhaan mahdollisen kansainvälisen ottelun. HJK:n ja Liverpoolin ottelu on myös loistava tapahtuma kannattajille, Liverpoolillahan on erityinen paikka suomalaisten sydämissä Sami Hyypiän myötä, kertoo HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti.
 
Liverpool on 18-kertainen Englannin mestari, nelinkertainen Euroopan Cupin voittaja ja Mestarien liigan voittaja keväältä 2005. Seuran värejä suomalaispelaajista on edustanut Sami Hyypiä peräti vuosikymmenen ajan ja hänen lisäkseen myös toinen suomalaisen jalkapallon suurista legendoista Jari Litmanen.

-Liverpoolilla on valtava fanipohja Skandinaviassa ja Samin myötä tietysti myös Suomessa. Olen varma että he odottavat näkevänsä joukkueen pelaavan Suomen mestareita vastaan viimeisessä valmistavassa ottelussaan ennen Valioliigakauden alkua, Liverpoolin markkinointijohtaja Billy Hogan sanoo.
 
HJK puolestaan on 27-kertainen Suomen mestari ja pelannut ainoana suomalaisseurana niin Mestarien liigan kuin Eurooppa-liigankin lohkovaiheessa.

Pääsyliput kesän suurimpaan kansainväliseen urheilutapahtumaan Suomessa tulevat myyntiin tiistaina 16.6. kello 12.00 Lippupalvelussa. HJK:n kausikorttilaiset ja kumppanit ovat etuosto-oikeuden, joka on voimassa tiistaihin 16.6. kello 12.00 saakka. Myös Veikkaus tarjoaa kanta-asiakkailleen etuosto-oikeuden.

Lippujen myyntiin ja tapahtumaan liittyvät lisäkysymykset lippupalvelusta ja tapahtuman järjestävältä Infront Finland Oy:ltä.

Hospitality-pakettien tiedustelut sähköpostitse: hjk@hjk.fi tai myynti@hjk.fi

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».