Seuraavaksi Seinäjoki!

Klubi on viihtynyt OmaSP Stadionilla viime vuosina tuloksellisesti erinomaisesti. 

HJK valmistautui keskiviikon matsiin vähemmän keväisissä oloissa.
Luke Plange oli ainoa sortseihin tiistain treeneissä uskaltautunut.

Ventoniemen bussi starttasi tiistaina lumisesta Töölöstä kohti Pohjanmaata HJK:n Veikkausliiga-joukkue kyydissään. Keskiviikkoiltana OmaSP Stadionilla vieraita odottaa SJK. 

Matsi potkaistaan käyntiin keskiviikkona klo 19, ja Ruudun ennakkostudio pyörii jo klo 18.15 alkaen.  

Klubi on hävinnyt Veikkausliigassa SJK:n vieraana vain kahdesti: Vuosina 2014 ja 2015 – mainittakoon, että Kerhon mestaruuskaudella 2015 SJK:n penkillä juonia punoi 3–0-voiton arvoisesti muuan Ossi Virta.

Kaikkiaan HJK:n vierassaldo Seinäjoella Veikkausliigassa on 10 voittoa, 1 tasuri ja 2 tappiota. Klubin voiman Lakeuksilla on kokenut myös HJK:n kapteenistoon nykyään kuuluva Jesse Öst, jolla on kirkkaana mielessään myös viime syksyn huima jännitysnäytelmä. 

Jesse Öst edusti SJK:ta viiden kauden ajan.

HJK sai nihkeän KuPS-vierailun jälkeen pelinsä rullaamaan paremmin kotiotteluissa Lahtea ja Maarianhaminaa vastaan. SJK on aloittanut kautensa kahdella kotivoitolla (AC Oulu 2–1, Ilves 1–0) sekä VPS-vierastasurilla. Seinäjokiset pitelevätkin naapurinsa VPS:n kanssa hallussaan sarjan paalupaikkaa. 

HJK:n riveistä reissusta puuttuu varmuudella ”uutena” poissaolijana Atom, joka joutui jättämään IFK-pelin kesken lauantaina. Jalkavamma pitää japanilaisen sivussa arviolta nelisen viikkoa. 

Anthony Olusanya
Brooklyn Lyons-Foster