mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

17.06.2015

Pentti Markkaselle Respect-palkinto

 
HJK:n Respect-palkinto 2015 luovutetaan Pentti Markkaselle. Respect-palkinnon jakoperusteena on pitkäjänteinen työ suomalaisen jalkapalloilun ja HJK:n hyväksi.

Pentti Markkanen on pitkäaikainen HJK-vaikuttaja, joka on toiminut HJK:n junioreiden puheenjohtajana, HJK ry:n puheenjohtajana ja monissa muissa tehtävissä kehittämässä HJK:ta. Markkanen on ollut vahvasti vaikuttamassa Aulis Rytkönen –rahaston syntymiseen ja on edelleen mukana Klubi 04:n ja HJK:n naisten joukkueen toiminnassa.

-Tämä on upea kunnianosoitus työtäni kohtaan ja olen siitä todella otettu. Otan palkinnon vastaan erittäin suurella kunnioituksella. Olen iloinen ja ylpeä siitä, että työtäni huomioidaan näin hienolla tavalla, Markkanen kiittelee.

Markkasen palkitsemisen yhteydessä Veikkaus lahjoittaa 500 euron stipendin palkinnon saajan valitsemaan kohteeseen, joka tässä tapauksessa on Aulis Rytkönen –rahasto.

 

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».