mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

20.02.2017

HJK sopimukseen Enoch Banzan kanssa

 

HJK on tehnyt 3+1 -vuoden sopimuksen 17-vuotiaan Enoch Banzan kanssa. Klubin junioriputken läpi käynyt laitahyökkääjä pelasi viime kaudella HJK:n B-junioreissa.

Enoch Banza aloitti jalkapallon 5-vuotiaana Malmin Palloseurassa. HJK Malmin riveihin hän siirtyi 8-vuotiaana ja on sen jälkeen edustanut sinivalkoraitapaitoja. Viime kaudella Banza pelasi HJK:n B-junioreissa ja hän on edustanut myös nuorisomaajoukkueita. Vuonna 2000 syntynyt Banza on jo harjoitellut liigamiehistön kanssa ja oli liigajoukkueen mukana leirimatkalla Tukholmassa helmikuussa.

– Enoch pelasi viime vuonna B-junioreissa ja nousi Klubi 04:n mukaan harjoittelemaan viime kauden lopulla. Enoch on vahva ja hyvän tasapainon omaava laitahyökkääjä, joka on hyvä ohittamaan vastustajia 1v1-tilanteissa, sanoo Klubi 04:n päävalmentaja Toni Koskela

– Edustusjoukkueen silmin katsottuna Banza on hyvin lupaava laitapelaaja, joka pääsee testaamaan valmiuttaan myös liigajoukkueen parissa, kommentoi liigajoukkueen päävalmentaja Mika Lehkosuo nuorukaista.

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».