mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

08.02.2018

Riku Riski Klubiin

HJK saa hyökkäykseen lisää voimaa, kun Riku Riski liittyy Klubin miehistöön kaksivuotisella sopimuksella.

Maskun Palloseurassa jalkapalloharrastuksensa aloittanut Riku Riski, s. 1989, debytoi pääsarjatasolla TPS:n paidassa jo 16-vuotiaana vuonna 2006. Veikkausliigan otteluita Riski on pelannut 82, joissa hän on viimeistellyt 17 maalia.

Ura jatkui TPS:ssa vuoteen 2010, jonka jälkeen Riski siirtyi Puolaan Widsew Łódźiin. Aikaan Puolassa sisältyi myös laina Ruotsiin Örebrohon. Norjaan Riku Riski siirtyi kaudelle 2012, ensin Hønefossiin, jonka jälkeen Rosenborgiin 2014. Rosenborgin aikaan sisältyi lainat Ruotsiin IFK Göteborgiin ja Skotlantiin Dundee Unitediin. Kaudesta 2016 alkaen Riku on edustanut norjalaista Odds BK:ta.

Maajoukkue-edustuksia Riku Riskillä on jo poikamaajoukkueista 15-vuotiaista alkaen. A-maajoukkueen vakiomiehistöön hän on kuulunut vuodesta 2011, jolloin hän debytoi maaottelussa Belgiaa vastaan.

Paluu kotimaan kentille on Riku Riskille mieluinen.

– On hienoa tulla takaisin Suomeen ja HJK:hon, tämä on minulle upea uusi mahdollisuus. HJK:n organisaatio on erittäin tasokas ja tehnyt jo ison vaikutuksen. Klubissa pääsen pelaamaan voitoista ja mestaruuksista. Odotan innolla kauden alkamista, riemuitsee Riku Riski.

– Olemme luonnollisesti innoissamme Rikun sopimuksesta. Hän on parhaassa iässä oleva, erittäin järkevä ja nopea pelaaja. Riku tuo varmasti valmennukselle lisää työkaluja monipuoliseen hyökkäyspelaamiseen, kertoo jalkapallojohtaja Juho Rantala.

Riku Riski liittyy joukkueen harjoituksiin välittömästi ja on valmennuksen käytettävissä lauantain harjoitusottelussa FC Floraa vastaan.

Tervetuloa Klubiin, Riku!

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».