Aino Aho Klubin kuukauden vapaaehtoinen

HJK arvostaa kenttätasolla toimivia vapaaehtoistyöntekijöitään, ja haluaa kiittää heitä panoksestaan seuran hyväksi palkitsemalla kuukauden vapaaehtoisen. Tammikuun vapaaehtoinen palkitaan HJK:n kumppanin Scandicin lahjakortilla!

Aino Aho. HJK Helsinki

Tammikuun vapaaehtoiseksi on valittu Aino Aho. Voimassa olevien suositusten mukaisesti palkitseminen tapahtui etäyhteyksien avulla.

Aino on ollut klubiperheessä jo kahdeksan vuotta oman pojan aloitettua Klubissa. Matkalle on mahtunut huoltajan ja varustevastaavan tehtäviä sekä jojon roolit useammassakin joukkueessa. Nykyisin Aino toimii HJK West 06 Sinisen joukkueenjohtajana. Vaikka jalkapallo lajina tuntui aluksi kaukaiselta, ovat laji ja yhteisö vuosien mittaan vieneet myös Ainon mukanaan. Ainoa kuukauden vapaaehtoiseksi ehdottaneet kuvailevat häntä mm. näin:

”Aino on hoitanut joukkueenjohtajan tehtäviä pyyteettömästi ja jämptisti jo usean vuoden ajan ja on aina valmis kehittämään joukkuetta valmentajien apuna. Ahkera varainkerääjä ja järkkääjä!”

–  Parasta tässä hommassa on näiden lasten ja nuorten kanssa toimiminen. Meidän poikien kesken vallitsee todella hyvä joukkuehenki ja pojat pitävät toistensa puolia. Valmentajilla on tähän suuri merkitys ja meillä onkin aina ollut todella hyvät valmentajat. Samoin joukkueemme vanhemmat ja muut toimihenkilöt sekä seura toimivat todella hyvin yhteen. Yksin ei tarvitse tehdä mitään, vaan aina löytyy muitakin mukaan ja apua saa tarvittaessa nopeasti, Aho kiittää.

Kiitos Aino arvokkaasta työstäsi Klubin eteen!

Voit ehdottaa seuraavaa Klubin kuukauden vapaaehtoista tästä.