Ennakko: HJK vs TPS

Miro Tenho: ”Oma peli ratkaisee.”

Ennakko: HJK vs TPS. Katso Miro Tenhon haastattelu!

HJK vs TPS 
To 24.9.2020 klo 18:30 
Bolt Arena, Urheilukatu 5 

Klubi veti viimeistelytreenit lämpöisessä säässä Bolt Arenalla. Joukkue on palautunut viikonlopun matsista, ja vireystila on erinomainen.

– Oli hyvä valmistava treenit nyt, ja muutenkin on ollut positiiviset fiilikset, sanoi Klubin toppari Miro Tenho.

Miro Tenholla takana pitkä kuntoutumisjakso loukkaantumisen jälkeen. Nyt on paikat kunnossa, ja hän on toipunut täyteen pelikuntoon.

– Olen nyt painanut viikon kenttähommia, ja on ollut tosi mukavaa pitkän puurtamisen jälkeen.

TPS:n kaatamiseen Turun Interistä Klubiin tulleella Tenholla on klassinen resepti.

– Oma peli ratkaisee. Ei meidän kuulu miettiä, ketä vastaan pelaamme. Pitää saada vielä vähän isompi draivi päälle ja käytännössä vaan juosta niiden yli. Ollaan teräviä heti alusta asti.

– Tepsillä on uusi koutsi. Saa nähdä onko muuttunut, ottavatko vähän alempaa. Eivät uuden koutsin kanssa ole välttämättä niin paljon prässänneet kuin aiemmin, ovat tulleet enemmän vastahyökkäyksillä, analysoi Tenho.

HJK saa jalkeille vahvan kokoonpanon. Luis Murillo selvinnee säikähdyksellä Honka-matsin loukkaantumisesta. Ferhan Hasanin toipuminen on edistynyt, mutta hän ei ole vielä osallistunut joukkueharjoituksiin. Edelleen sivussa ovat myös Santeri Väänänen ja Matti Peltola.

Klubipäädyn etkoilla kello 18:00 saadaan vieraaksi Suomen maajoukkueen päävalmentaja ja klubilegenda Markku Kanerva. Tervetuloa!

Osta liput matsiin »

Suora lähetys ottelusta: Ruutu »