Ennakko: TPS vs HJK

Millainen on Klubin maalivahtitilanne? Millaisia ovat korona-ajan vieraspelimatkat? HJK:n maalivahtivalmentaja Ville Wallén kertoo.

Klubi matkustaa jälleen Turkuun tällä kertaa TPS:n vieraaksi. Joukkueet ovat kohdanneet tänä vuonna jo kaksi kertaa Suomen Cupissa. Molemmat ottelut ovat päättyneet HJK:n voittoon. Viimeksi kesäkuussa Kupittaan kentältä Klubi haki 1-0 voiton.

– Nyt aletaan päästä siihen vaiheeseen, että pelit seuraavat toisiaan nopeasti. Huomenna palataan taas Turkuun. TPS on kuukauden takaisesta suhteellisen tuoreessa muistissa, mutta tietenkin aina on mahdollisuuksia yllättää, ennakoi HJK:n päävalmentaja Toni Koskela

– Meidän on joka tapauksessa palattava omalle tasollemme hyökkäyspelaamisessa. Meidän pitää saada pallo useammin kontrolloidusti hyökkäyskolmannekselle ja luotava pallon riistojen jälkeen myös pidempiä hyökkäyksiä.

Kaikki edustusjoukkueen ringin pelaajat ovat täydessä treenikunnossa paitsi Matti Peltola, joka on pois riveistä vielä useamman viikon.

Klubin maalivahdit

Klubilla on edustusjoukkueen kokoonpanossaan kolme tasokasta maalivahtia. Täksi kaudeksi Klubiin tullut kokenut ja hieman iäkkäämpi Antonio Reguero sekä nuoremmat Jakob Tånnander ja Hugo Ketokilpailevat tasaväkisesti pelipaikasta.

– Siinä on kaksi nuorta maalivahtia, jotka ovat todella nälkäisiä ja harjoitelleet hyvin. He tekevät kaikkensa päästäkseen taistelemaan minuuteista ja haastamaan Antonion, mikä on hyvä tilanne, kertoo HJK:n maalivahtivalmentaja Ville Wallén.

Vieraspelimatkat

Korona-ajan matkustaminen vieraspeleihin vaatii erityisjärjestelyjä. Maalivahtivalmennuksen ohella Ville Wallén vastaa myös vieraspelimatkojen järjestelyistä. Videohaastattelussa Wallén kertoi, miten Klubissa on poikkeava tilanne huomioitu.

Katso otsikkokuvan videolta Ville Wallénin haastattelu.

TPS vs HJK
Ke 22.7.2020 klo 18:30
Suora lähetys: Ruutu »

Seuraa matsia Seba Sorsan ja hänen vieraidensa kanssa. HJK TV:n uusi formaatti Vieras LIVE! starttaa huomenna 22.7. klo 18:00: HJK.fi/live »