HJK aloittaa oman Klubin Ytimessä -podcastin

Klubin Ytimessä -videopodcast ilmestyy Spotifyhin ja Youtubeen. Ensimmäisessä jaksossa vieraana on HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti.

Klubin Ytimessä on podcast suomalaisesta urheiluseurasta, mutta ennen kaikkea stadilaisesta kulttuuri-ilmiöstä. Podcast ei ole pelkästään urheilullista menestystä tarkasteleva sisältökokonaisuus, vaan ennemminkin instrumentti, joka auttaa ymmärtämään, mitä kaikkea HJK on tai haluaa olla.

Ohjelma ottaa syväluotaavan katsauksen helsinkiläisestä urheiluidentiteetistä, joka käsittää lajin itsensä lisäksi yhteiskunnallista merkitystä junnufutiksesta säätiötoimintaan ja globaaliin menestykseen asti.

HJK haluaa nostaa seuran sisältä esiin erilaisia teemoja. Teemoja, jotka ovat Klubille tärkeitä, ja joiden uskomme kiinnostavan laajemminkin yhteiskunnallisella tasolla.

Kaikki podcast-jaksont kuvataan monikameratuotantona.

– Uskomme, että meillä on HJK:ssa paljon sanottavaa. Olemme olleet täällä pian 117 vuotta, ja vuosien tuoma kokemus tuo myös rohkeutta keskustella erilaisista aiheista. Emme kuitenkaan halua paasata, vaan ennen kaikkea avata erilaisia keskusteluja ja olla rohkeasti mukana keskustelemassa. Klubin Ytimessä -podcast tarjoaa meille mahdollisuuden tuoda esiin sellaisiakin aiheita, jotka muuten saattaisivat jäädä vähemmälle huomiolle, ja jotka meidän mielestämme ansaitsevat huomiota, HJK:n viestintäpäällikkö Juho Hirvonen sanoo.

Podcast tuotetaan yhteistyössä Tiikeri Median kanssa. Tiikeri Media on helsinkiläinen mediatoimija ja podcast-tuottaja, joka on tänä vuonna tuottanut muun muassa Anni Vuohijoen Tiedon Jäljillä -podcastin. Podcastin juontajana toimii Tiikeri Median perustajajäsen Iikka Savonen. Podcast kuvataan useammalla kameralla, ja jaksoja voi kuunnella tai katsoa Spotifysta sekä Youtubesta HJK TV:n kanavalta. Klubin Ytimessä -ohjelman oma Spotify-profiili löytyy täältä.

Aki Riihilahti kertoo ensimmäisessä jaksossa eurooppalaisen seurajalkapallon muutoksista ja niiden vaikutuksista.

Ensimmäisessä jaksossa vieraana on HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti. Savonen ja Riihilahti keskustelevat Klubin asemasta suomalaisessa urheilukentässä, kotimaisen jalkapallon nykytilasta ja ennen kaikkea eurooppalaisesta seurajalkapallosta, joka on muutoksen kourissa.

Katso ensimmäinen jakso HJK TV:stä