HJK Klubi 04 haastaa Cupissa Gnistanin

Nollanelonen kohtaa Gnistanin Suomen Cupin ottelussa Bolt Arenalla keskiviikkona 4.5.2022 kello 18:30.

Aaro Toivonen - HJK Klubi 04. Photo: © Mira Lönnqvist
Aaro Toivonen, HJK Klubi 04

Ottelussa on avoinna ainoastaan pääkatsomo, jonka portit aukeavat 17:30. Lippuja myydään tuttuun tapaan HJK:n lippukaupassa. Otteluun on vapaa pääsy seuraavilla kausikorteilla: Veikkausliiga, Klubien Klubi, tilauspohjainen sekä Klubi 04.

Lippujen hinnat:
Aikuiset 10 €
Lapset 4–15v 5 €
Alennusryhmät 5 €
Pyörätuolit 5 €

Lippuja on mahdollista ostaa ottelupäivänä myös HJK:n toimistolta. Huomioithan, että paikan päältä ostettujen lippujen hintaan lisätään +5 €.

Molemmat joukkueet aloittivat cup-taipaleensa 3. kierroksella voitokkaasti: Klubi kaatoi espoolaisen EPS/I:n Tapiolan tekonurmella tylyin 8–1-lukemin. Gnistan puolestaan kukisti omassa ottelussaan tiukan taiston päätteeksi Kakkosen Grankulla IFK:n Maximo Tolosen maalilla.

Gnistanilla on riveissään suuri joukko HJK-taustaisia pelaajia: Jiri Koski, Henrik Ölander, Jean Mabinda, Tommi Jäntti, Jyri Kiuru ja Rony Huhtala ovat edustaneet Klubia aikaisemmin urallaan. Lisäksi joukkuetta valmentaa tällä kaudella Joonas Rantanen, joka oli Klubi 04:n päävalmentaja kaudella 2020 ja toimi vielä viime kaudella HJK:n edustusjoukkueen valmennusryhmässä.

HJK Klubi 04 ja Gnistan kohtasivat myös viime kaudella Suomen Cupissa, kun joukkueet ottivat yhteen Cupin lohkovaiheessa. Ottelu oli lopulta yllättävänkin epätasainen: Gnistan vei Bolt Arenalta pisteet mukanaan 5–0-vierasvoitolla.

HJK Klubi 04 ja Gnistan kohtasivat kauden 2021 aikana cup-ottelun lisäksi myös kerran harjoitusottelussa ja kahdesti Ykkösessä. Gnistan osoittautui Klubille ylitsepääsemättömäksi vastustajaksi, kun nollanelonen hävisi kaikki keskinäiset ottelut tekemättä maaliakaan.

Suomen Cup: HJK Klubi 04 - Gnistan