HJK valmiina Kuopiossa

Tutut joukkueet kohtaavat toisensa toisen kerran tänä vuonna.

HJK:n Daniel O’Shaughnessy ja Mika Lehkosuo harjoituksissa Telia 5G Arenalla.
HJK:n Daniel O’Shaughnessy ja Mika Lehkosuo harjoituksissa Telia 5G Arenalla.

Klubin lauantain KuPS-ottelu yhtä Veikkausliigan suurta suosikkia vastaan on varmasti kauden yksi kovimmista matseista. Vaikeasta alkukaudestaan huolimatta KuPS on kotikentällään aina todella vaikea voitettava, eikä kotiyleisökään päästä vierailijoita helpolla.

HJK matkusti Kuopioon jo perjantai-iltana. Otteluun valmistautuminen on sujunut suunnitelmien mukaan ja joukkueessa vallitsee keskittynyt tunnelma.

Joukkueet tuntevat toisensa erittäin hyvin. Molemmat päävalmentajat ovat olleet joukkueidensa peräsimessä jo pitkään ja pelitavat ovat tulleet tutuiksi.

– KuPS on hyvä joukkue ja meille tuttu vastustaja. Pelasimme jo heitä vastaan harjoitusottelun maaliskuussa, joten mitään suuria yllätyksiä ei varmasti ole luvassa, toteaa HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo.

– Joukkueen terveystilanne on hyvä. Ainoastaan Riku Riski puuttuu kokoonpanosta loukkaantumisen vuoksi. Hyviä pelaajia jäi tällä kertaa kokoonpanon ulkopuolellekin, jatkaa Lehkosuo.

Ottelu pelataan Savon Sanomat Areenalla Kuopiossa lauantaina klo 17:00 alkaen. Katso suora lähetys ottelusta Ruutu+-palvelusta »

Vedot Veikkaukselta: hjk.fi/veikkaus »