HJK:lle uusi sähköpyörätuolijoukkue ABB:n tuella

Uusi erikoisjoukkue on nähnyt päivänvalon Klubiperheessä, kun HJK ry:n alaisuuteen on perustettu uusi sähköpyörätuolijoukkue yhteistyössä ABB:n kanssa. Sähköpyörätuolijoukkue jatkaa Klubin erityisjoukkueiden sarjaa, johon kuuluvat jo ennestään kaksi joukkuetta (HJK Special ja BlueStars).

HJK ja ABB haluavat levittää jalkapallon ilosanomaa ja kannustaa kaikkia ihmisiä harrastamaan maailman suosituinta palloilulajia liikunnallisista ja muista rajoitteista riippumatta. Uudella sähköpyörätuolijoukkueella halutaan kannustaa myös liikuntarajoitteisia mukaan jalkapalloiluun.

Sähköpyörätuolijoukkueen edustajia esiteltiin Sonera Stadiumin yleisölle sunnuntaina 18.10. HJK:n kauden viimeisessä Veikkausliigan kotiottelussa. Joukkueen edustajat toimittivat ottelun alussa pelipallon erotuomarille raikuvien aplodien saattelemana.

-HJK:n ja ABB:n kaltaisen kahden suuren toimijan yhteistyöllä voidaan saada paljon hyvää aikaiseksi ja mielestäni sähköpyörätuolijoukkue on tästä hyvä osoitus. Brändilupauksemme ”Power and productivity for a better world” toteutuu tässä hienosti, sillä juuri sähkö mahdollistaa nyt perustetulle joukkueelle jalkapallon pelaamisen, iloitsee  ABB:n viestintäjohtaja Maija Karhusaari.

-Olemme iloisia, että voimme olla mukana hyvän asian puolesta. HJK kannustaa kaikkia harrastamaan jalkapalloilua ja on hienoa, että hyvä yhteistyö ABB:n kanssa mahdollistaa tämänkaltaisen, erikoisryhmille suunnatun toiminnan, kertoo HJK:n varatoimitusjohtaja Kari Haapiainen.

Joukkuetta koskevat tiedustelut:

Janet Grundström, HJK sähkärit
+358 405703841, [email protected]

Lisätiedot:

Maija Karhusaari, ABB
+358 102224744, [email protected]

Kari Haapiainen, HJK
+358 400438566, [email protected]