HJK:n miehillä kova halu Cup-finaaliin

Kotijoukkue HJK hakee torstaina paluuta oikeille raiteille, sillä viime sunnuntaina tullut vierastappio liigassa Ahvenanmaalla jätti ryhmään huonon maun.
– Meitä ei haittaa pätkääkään, että Cupin välierä tulee tähän paikkaan, Veikkausliigan pelien keskelle. Tappio Maarianhaminassa oli kova pettymys meille kaikille, ja torstain ottelussa haluamme saada pettymyksen vaihdettua iloon, HJK-laitalinkki Sebastian Sorsa sanoo.
Kiinnostusta ei puutu. Ei kummankaan joukkueen pukukopista saati katsomoista, joiden lehtereillä on odotettavissa yhtä kiihkeää meininkiä kuin kentällä.
Lahden tippuminen liigasta ei ole laimentanut joukkueiden pelaajien halua näyttää toisilleen. Lahtelaisten riveistä löytyy edelleen lukuisia liigatason pelaajia, muun muassa Teemu Turunen, Drilon Shala ja Rafael. Ykkösessä joukkue on voittanut kahdesti, pelannut kerran tasan ja hävinnyt kerran. Seitsemällä pisteellä joukkue löytyy sijalta viisi.
– Lahti on pysynyt erittäin laadukkaana joukkueena, eikä meillä ole mitään aikomusta aliarvioida heitä, mutta uskon, että me lähdemme otteluun silti ennakkosuosikkina.
Varsinkin Cupissa joukkue on esiintynyt erittäin vahvasti. Seitsemännellä kierroksella Lahti pudotti hallitsevan cup-mestarin eli Turun Palloseuran, ja viime kierroksella JJK jäi lahtelaisten jalkoihin. HJK:n tie välierään on edennyt voitoilla SJK:sta ja MYPA:sta.
– Finaali on ehdottomana tavoitteena, mutta tiedämme että sen eteen pitää torstaina tehtä rutkasti töitä. Suomen Cup on kuitenkin aina Suomen Cup, jossa edetään ottelu kerrallaan. Toivon, että katsomoissa päästään myös Cup-tunnelmaan kiinni.

Suomen Cupin välierä
HJK-FC Lahti
To 26.5. klo 18.30
Sonera Stadiumilla