Katsojainfo: Stadin Derby HJK–HIFK ma 5.9. klo 18.00

Helsingin herruus on maanantaina jaossa Veikkausliigakauden toista ja viimeistä kertaa. Kokosimme infopaketin otteluun saapuville katsojille.

Miro Tenho - HJK Helsinki. Phoro: © Jussi Eskola
Miro Tenho puski HJK:n voittomaalin kevään Stadin Derbyssä ohi Beton.

HJK vs HIFK
Ma 5.8.2022 klo 18:00
Veikkausliiga – Bolt Arena

Ottteluisäntä: K-Citymarket Ruoholahti »

Liput 
Liput ja kausikortit ovat myynnissä osoitteessa liput.hjk.fi. Ottelupäivänä lippuja voi ostaa Klubipäädyn lippukioskista. Liput myydään korona-ajalta tutusti puoliksi HJK:n ja HIFK:n kesken. HJK:n puoli, Bolt Arenan eteläosa, myytäneen maanantain aikana loppuun. HIFK:n puolikkaalle on ainakin sunnuntaina vielä selvästi enemmän tilaa.

Saapuminen
Portit avataan kello 16.30. Saavuthan ajoissa paikalle, jotta vältämme ruuhkien muodostumista porteille. Porteilla suoritetaan turvatarkastus. Kommandopipoihin pukeutuminen tai muu naamioituminen on kielletty sisään tullessa sekä katsomossa. Jos katsojalta löytyy tarkastuksessa kommandopipo, pääsy katsomoon evätään.

Katsomokäyttäytyminen
Overhead-tifot eli katsomon ylle levitettävät lakanat on pelastuslaitoksen määräyksestä tässä ottelussa kielletty. Kyseessä ei ole pysyväispäätös. Ylös vinssattavat tifot ovat sallittuja. Pyrot, soihdut ja muut tulivälineet ovat luonnollisesti tässäkin ottelussa kiellettyjä. Ja kuten hyvin käytöstapoihin kuuluu, myös Arenalla olevien mainosaitojen hajottaminen on kielletty, samoin aitojen yli kentän puolelle kiipeäminen.

Kieltoja siis ikävä kyllä riittää, mutta taustalla ovat järjestyshäiriöt aiemmissa otteluissa ja niitä seuranneet viranomaismääräykset. Uskomme ja toivomme kuitenkin, että tunnelma on Stadin Derbyssä jälleen kerran parasta mitä Suomessa voi katsomossa kokea.

Matsietkot
Etkot starttaavat Klubipäädyssä noin klo 17.30 tähtivieraanaan HJK:n pelaaja. Katsomoiden väliportit ovat tässä ottelussa kiinni, joten liikkuminen katsomoiden välillä ei ole mahdollista.

Ravintola-, kahvila- ja kioskipalvelut
Arenan kioskit ja kahvilat ovat ottelussa auki. Urheilukadun kivijalkaravintola Koti sekä Sports Lounge KLB-1 aukeavat yhtä aikaa katsomoporttien kanssa klo 16.30. Itäkatsomon takana on jälleen aiempien pelien tapaan pieni aktiviteettialue lapsille ja muille innokkaille sekä KotBurgereita myyvä KotWagon. 

Kannattajatuotteet 
HJK Storen myyntipiste löytyy ennen ottelua Urheilukadulta HJK:n toimiston edestä sekä Itäkatsomon tapahtumatorilta. Ottelun aikana tuotteita on myynnissä Itäkatsomon takaosan lisäksi Pääkatsomon sisätiloissa. Matsin päätyttyä vaatetusta voi vielä täydentää HJK:n toimistolta. Myyntipisteiltä saat Oma Mehiläinen -sovellusta näyttämällä maksutta Klubin fanisormen – ohjeet lunastamiseen täällä

Anniskelukatsomot
Pääkatsomon lohkot 102–106 ja Klubipäädyn lohkot 141–145 ovat K18-anniskelukatsomoita. Näissä lohkoissa katsojien on mahdollista nauttia alkoholijuomia omilla paikoillaan. Alkoholituotteet myydään tölkeissä, paitsi – jälleen viranomaisten määräyksestä – kummassakin päätykatsomossa, joissa kaikki juomat kaadetaan tiskillä mukeihin. Jos haluat nauttia alkoholia paikoillasi pääkatsomossa, tulee tölkin sisältö turvallisuussyistä kumota tuoppiin ennen katsomoon siirtymistä.

Arnolds

Taukokilpailu 
Klubin Veikkausliiga-otteluiden tauolla järjestetään loppukauden ajan Arnoldsin puoliaikakisa. Kisaajat valitaan arpomalla – voit ilmoittautua halukkaaksi täältä. Kilpailun tehtävä on haastava mutta palkinto komea: Kaksi loppuelämän mittaista HJK:n kausikorttia.

Matsijatkot 
Urheilukadun kivijalassa Sports Lounge KLB-1 palvelee aina myös HJK:n otteluiden päätyttyä.

Keitä kentällä? 
– HJK on paljastanut jo yhden pelaajan avauskokoonpanostaan: Paulus Arajuuri tekee paluun Veikkausliigaan 13 vuoden tauon jälkeen!
– HJK:n pelaajien henkilöhaastattelut – tuoreimpana julkaisuna Eurooppa-liigan sankarin Malikin haastattelu.

Otteluisäntä
Otteluisäntä K-Citymarket Ruoholahti palkitsee joukkueiden parhaat pelaajat lahjakorteilla.

Televisiointi 
Ruutu näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Muuta 
Tupakointi Bolt Arenalla on kielletty. 

Lämpimästi tervetuloa!

HJK TV:n Vertti Karjalainen haastatteli Fabian Serrarensia otteluisäntä K-Citymarket Ruoholahden kauppakäytävällä. Katso video!