Koronaviruksen vaikutus HJK:n toimintaan

Veikkausliiga käynnistyy kesäkuussa ja Kansallisen Liigan aloitus siirtyy. Palloliitto keskeyttää kilpailutoiminnan maaliskuun ajaksi. HJK:n toimisto on kiinni ja avautuu jälleen 4.5.2020.

HJK Helsinki. Photo: Jussi Eskola.

Sivu päivitetty 23.3.2020 klo 12:43. Sivua päivitetään aina tarpeen niin vaatiessa.

HJK:ssa merkittäviä ratkaisuja

Sekä HJK ry että HJK Oy on tehnyt merkittäviä ratkaisuja. HJK:n johdon ja henkilöstön yhteiset ratkaisut turvaavat seuran kilpailukyvyn koronavirusepidemian aiheuttamassa haastavassa tilanteessa.

Lue lisää: HJK varautuu epävarmuuteen »

Veikkausliiga 2020 käynnistyy kesäkuussa

Koronavirus ja sen estotoimenpiteet aiheuttavat muutoksia Veikkausliigan 2020 otteluohjelmaan. Kausi käynnistetään, kun estotoimenpiteet eivät enää ole voimassa.

HJK:n Veikkausliiga-joukkue jää lomalle ja palaa harjoituksiin 14.4.2020. Myös reservijoukkue HJK Klubi 04 on tauolla toistaiseksi.

Lue lisää: Veikkausliiga 2020 käynnistyy kesäkuussa »

Päivitetty 21.3.2020 klo 21:37

Kansallisen Liigan kauden aloitus siirtyy

Kansallisen Liigan hallitus päätti kokouksessaan kauden aloituksen lykkäämisestä myöhemmälle keväälle. Tilannetta seurataan jatkuvasti ja kauden aloituksen tarkempi päivä tiedotetaan sen varmistuttua.

HJK:n naisten joukkue jää neljän viikon vuosilomalle ja palaa harjoituksiin huhtikuussa.

Lue lisää HJK:n naisten joukkueen uutisesta »

Päivitetty 23.3.2020 klo 12:43

HJK:n toimisto on kiinni

HJK:n toimisto on kiinni. Henkilöstö palaa töihin 4.5.2020.

Päivitetty 20.3.2020 klo 18:32

Palloliiton kilpailutoiminta keskeytetään

Palloliiton liittohallitus on kokoontunut torstai-iltana ja päättänyt keskeyttää kilpailutoiminnan maaliskuun loppuun asti. 

Myös HJK:n Suomen Cupin neljännesvälieräottelu lauantaina 14.3. Kokkolassa on siirretty pelattavaksi myöhempään ajankohtaan. Lue Palloliiton tiedote 13.3. klo 14:43 »

Valtioneuvoston suositusten perusteella Palloliitto suosittelee seuroja keskeyttämään harjoitus- ja turnaustapahtumat maaliskuun loppuun asti koronaviruksen leviämisen estämiseksi. 

Lue Palloliiton tiedote »

HJK ry keskeyttää harjoitus- ja turnaustoiminnan maaliskuun ajaksi

HJK ry:n hallitus on päättänyt noudattaa Valtioneuvoston sekä Palloliiton suosituksia koronaviruksen leviämisen estämiseksi, minkä myötä seura keskeyttää kaikki harjoitus- peli- ja turnaustapahtumat 31.3.2020 asti.

Omatoiminen harjoittelu ulkokentillä on mahdollista. Hallinnoimamme kentät Sahara ja Lehtikuusi ovat käytettävissä. Kentillä on valaistus iltaisin normaalisti. Saharan kentän portti on auki 7–22.

Seuran toiminnan jatkumisesta maaliskuun jälkeen tiedotetaan erikseen. Tilannetta seurataan jatkuvasti ja ohjeistuksia päivitetään viranomaisohjeiden niin vaatiessa. Suosittelemme seuraamaan Terveyden ja hyvinvointilaitoksen (THL) ohjeita ja tiedotteita osoitteesta: THL.fi »

Lue lisää:
Mitä haluat tietää koronasta? Yle.fi »
HJK:ssa on todettu koronavirustartunta »