Kotimainen Lääkärikeskus Dextra ja Helsingin Jalkapalloklubi jatkavat yhteistyötään

Dextra ja HJK jatkavat edelleen vuonna 2009 alkanutta strategisesti merkittävää yhteistyötään. Nyt allekirjoitettu sopimus on mallia 2+1 vuotta ja sen piiriin kuuluvat HJK Oy ja HJK ry. Myös HJK:n henkilökunnan työterveyspalvelut tuotetaan edelleen Dextrassa.

– HJK edustaa sekä kansainvälistä huippu-urheilua että laadukasta junioritoimintaa. Olemme saaneet olla pelaajien apuna ennaltaehkäisevissä toimenpiteissä sekä vammojen tutkimuksissa ja hoidoissa. Dextrassa tehdyistä leikkauksista kuntoudutaan tutkitusti keskimääräisesti ennätysajassa, joten tältäkin osin vankka asiantuntemuksemme on auttanut pelaajia takaisin pelikentille, linjaa Dextran toimitusjohtaja Leena Niemistö.

Pitkäjänteinen ja määrätietoinen yhteistyömme koko seurana Dextran kanssa on sujunut loistavasti. Miesten edustus- ja  juniorijoukkueiden pelaajien nopea tutkimuksiin ja hoitoon pääsy sekä yksilölliset hoitotoimenpiteet ja tehokas kuntoutus ovat auttaneet pelaajiamme palaamaan kentälle mahdollisimman pian. Joukkueen lääkäri Tuomas Brinckin ja Dextran muiden asiantuntijoiden saumaton yhteistyö on auttanut osaltaan joukkueitamme menestykseen, kertoo HJK Oy:n varatoimitusjohtaja Kari Haapiainen.

– Aloittaessamme yhteistyön vuonna 2009 totesimme Kari Haapiaisen kanssa, että kun tähtäämme yhteiseen maaliin, syntyy tuloksia. Tuloksena on nyt HJK:n mestaruus kuudelta peräkkäiseltä vuodelta, Leena Niemistö toteaa hymyillen.

Lisätietoja:
Dextra Oy, toimitusjohtaja Leena Niemistö, 050 597 9505
HJK Oy, varatoimitusjohtaja Kari Haapiainen, 0400 438 566