Medo: ”Olen helpottuneen onnellinen”

Medon alkuvuosi on ollut positiivinen monella tapaa. Pelit HJK:n keskikentällä ovat sujuneet erinomaisesti ja nyt myös pitkään odotettu hakemus Suomen kansalaisuudesta sai sinetin.
– Olo on loistava ja helpottunut. Olen odottanut tätä päätöstä kansalaisuuden myöntämisestä jo pitkään ja nyt se toteutui, Medo sanoo.
Suomen passi helpottaa 22-vuotiaan jalkapalloilijan elämää Euroopassa.
– Suomen kansalaisuus helpottaa matkustamista Euroopassa ja on myös tärkeä apu jalkapallouralleni. Se helpottaa pelilupien kanssa toimimista EU:n alueella.
Suomen Palloliitto vahvisti lauantaina, että FIFA:n säännöt estävät Medoa pelaamasta Suomen maajoukkuepaidassa. Sääntöjen mukaan Medolla olisi pitänyt olla kaksoiskansalaisuus jo hänen pelatessaan ensimmäistä kertaa Sierra Leonen poikien maajoukkueessa. 
Maajoukkueasioita Medo ei ole edes ehtinyt miettiä.
– En ole ajatellut maajoukkueasioita, sitä että voinko pelata vai en. Tärkeintä minulle on tällä hetkellä panokseni HJK:ssa. Keskityn ainoastaan siihen.
Medo oli yksi Sierra Leonen poikien maajoukkueen pelaajista, jotka loikkasivat Suomeen vuoden 2003 alle 17-vuotiaiden MM-turnauksen jälkeen. Suomessa hän on pelannut HJK:n lisäksi Kuopion Palloseurassa.