Miehet Valkeakoskelle – ”Haka on vaarallinen”

HJK pääsee maanantain liigakierrokselle mielenkiintoisesta tilanteesta. Joukkue nousi liigakärkeen viime kierroksella ja pääsee nyt hakemaan vahvempia asemia kärkipaikalla, sillä Inter pelaa oman ottelunsa KuPS:aa vastaan vasta keskiviikkona.

Vaikka Hakan kausi on ollut erittäin vaikea, ei HJK:n päävalmentaja Antti Muurinen anna asian häiritä joukkueen valmistautumista. Se tiedetään, että Haka on sarjan jumbo sekä taulukossa että kuntopuntarissa, mutta se, että Haka taistelee putoamista vastaan, tekee siitä vaarallisen.

  • Me saimme todeta jo Jaroa vastaan sen, miten kovalla asenteella putoamistaistelussa olevat joukkueet tulevat kaikkia joukkueita vastaan. Me emme saa aliarvioida Hakaa pätkääkään. Haka on juuri nyt todella vaarallinen, Muurinen miettii.

HJK lähtee matkaan kuitenkin hyvällä asenteella.

  • Treeneissä on ollut hyvä vire. Se on ollut aistittavissa. Jokainen jätkä haluaa onnistua liigan viimeisillä kierroksilla. Luotan, että jätkät pitävät asenteen myös illalla.

Poissa matkasta on vain Joel Perovuo, joka kärsii ottelussa varoitustilin täyttymisen tuoman pelikiellon. Paljon puhuttu topparitilanne näyttää kuitenkin huomattavasti paremmalta kuin viime viikolla. Rami Hakanpää pystyi viikonloppuna harjoittelemaan täysipainoisesti, myös Timi Lahti harjoitteli sunnuntaina normaalisti.

Tuoreita jalkoja kuitenkin tarvitaan, sillä päävalmentaja odottaa kiihkeää ottelua.

  • Malisen pelitavan ja Hakan tilanteen tuntien, odotan aggressiivista ja halukasta Hakaa. Malisen pelitapa on aina rohkea, mutta nyt kun Hakalla on tavoitteena vain ja ainoasti kolme pistettä, aggressiivisuus tulee korostumaan.

Haka-HJK
Ma 1.10. klo 18.30
Valkeakoski