Muurinen: Onnistumiset puuttuivat

Varsinkaan hyökkäyspäässä perjantai ei ollut HJK:n päivä. Joukkue sai toki pidettyä palloa, ja hallitsi oikeastaan läpi ottelun, mutta ei onnistunut löytämään rakoja Jaro-puolustuksen keskellä.

  • Normaalisti hyökkäävämpi Jaro puolusti tänään erittäin tiukasti. Meillä jäi hyökkäyspään onnistumiset vähiin. Peli oli kokonaisuutena kovin nihkeä, päävalmentaja Muurinen näkee.

Hyökkääjät Juho Mäkelä ja Berat Sadik pelasivat itsensä ainakin kerran hyviin paikkoihin. Sadik pääsi avausjaksolla hyvään vetopaikkaan, mutta ampui Jaro-maalivahti Artur Kotenkon ulottuviin. Toisella jaksolla Mäkelä sai pallon jo maaliin, mutta joutui paitsioliputetuksi.

  • Olisin toivonut, että olisimme pystyneet luomaan enemmän maalipaikkoja. Syöttöpeli ei ollut tänään sillä tasolla kuin yleensä.

Muurinen ei kuitenkaan nähnyt syytä tasapeliin asenteessa.

  • Tunnelma on pukukopissa ollut jatkuvasti hyvä, ja jätkät lähtivät peliin hyvällä vireellä. Mielestäni tämä näkyi ottelussa, varsinkin alussa. Asenteessa en näe moittimista, syöttöpeli oli tänään vain todella hankalaa.

Interin jääminen tasapeliin jäi myös kaivelemaan.

  • Olisin toki toivonut, että tänään olisimme pystyneet ottamaan Interiä kiinni. Siihen olisi ollut hyvä mahdollisuus. Silti olen sitä mieltä, että pisteitä on vielä paljon jaossa, eikä mestaruuden jahtaaminen ole todellakaan ohi.

  • Tällaisella esityksellä Jaro tulee myös ottamaan vielä pisteitä loppukauden aikana miltä tahansa joukkueelta, Muurinen sanoo.