Otteluennakko: Kiffen-Klubi 04 4.7.

Helsingissä pelataan lauantaina Kakkosen itäisessä lohkossa jännittävä paikallisottelu, kun Kiffen isännöi sarjaa johtavaa Klubi 04:ää. Joukkueet ovat kohdanneet jo kertaalleen tämän kauden aikana, tuolloin 04 vei kotikentällään Sonera Stadiumilla pisteet Lucas Lingmanin maalilla 1-0 lukemin.
 
Kiffen on pelannut koko sarjan ajan vähämaalisia kamppailuita. Edellisellä kierroksella tarkkaan pelaamiseen tuli täysstoppi, kun Kiffenin ja Kultsun välinen ottelu päättyi peräti 4-4. Kiffen oli jo kolmen maalin tappiolla parikymmentä minuuttia ennen loppua, mutta helsinkiläiset onnistuivat nousemaan vielä tasoihin.
 
Klubi 04:lla on alla 0-1 vierasvoitto Jiposta. Tarkasti pelatussa vieraspelissä paikkoja oli useampaankin osumaan, mutta tällä kertaa helsinkiläiset heiluttivat verkkoja vain kerran. Kerta kuitenkin riitti tällä hetkellä ja 04 pysyy Kakkosen itäisen lohkon kärkipaikalla kahden pisteen erolla ottelun enemmän pelanneeseen Futuraan nähden.
 
 
-Meillä on hyvä vieraspeli ja -voitto takana. Mekään ei montaa paikkaa pystyttyy luomaan, mutta Joensuu on vaikea paikka vierailla ja nollapeli sekä vastustajan pitäminen täysin pois vaarasektoreilta oli hyvä suoritus, tuumaa Klubi 04:n päävalmentaja Toni Koskela helsinkiläisten viimeisestä ottelusta.
 
-Kiffen-pelistä tulee varmasti fyysinen kamppailu, jossa tulee paljon kontakteja. Kiffen on todella aggressiivinen joukkue, joka haluaa ottaa vastustajalta tilan pois. Peli tulee varmasti myös olemaan erilainen nurmella, koska siellä pääsee helpommin taklaamaan kuin Sonera Stadiumilla, jossa pallo liikkuu nopeammin. Meidän peruspelaamisen lisäksi varmasti korostuu se, että me olemme valmiita siihen fyysiseen peliin, johon pitää pystyä vastaamaan kun Kiffeniä vastaan pelaa, Koskela analysoi.
 
Klubi 04:n riveistä puuttuu lauantain ottelusta ainoastaan viime aikoina hyvässä maalivireessä ollut Ilmari Ylönen.
 
Kiffen-Klubi 04 lauantaina 4.7. kello 16.00 Töölön pallokenttä 2:lla (Bollis).