Otteluennakko: PS Kemi – HJK 29.4.

Kolmen vieraspelin putki päättyy perjantaina, kun HJK kohtaa Oulussa Raatin stadionilla evakossa pelaavan PS Kemin. Sarjanousija on pelannut kolme ottelua ja saanut kasaan neljä pistettä. Päävalmentaja Mika Lehkosuo pitää tulevan vastustajan alkutaivalta Veikkausliigassa onnistuneena.

– Kaikki nämä pelit, jotka olen heiltä katsonut, kertovat siitä että Kemi on selvästi Veikkausliigatasoinen joukkue. SJK:ta vastaan Kemi pelasi hyvän pelin ja pallonhallinta oli heillä, vaikka voitto tuli vasta kabineteissa. IFK Mariehamnia vastaan he pelasivat hyvin, mutta hävisivät muutamaan huonoon puolustustilanteeseen. Myös HIFK:ta vastaan oli paikkoja, vaikka tasapeli olikin lopulta oikeutettu. Heillä on muutamia mielenkiintoisia tuttavuuksia hyökkäyssuuntaan, kuten vasen laituri Billy Ions ja energinen hyökkäävä keskikenttä Joona Veteli. Kova vastus on tulossa.

HJK on sarjakärjessä voitettuaan kolme kotipeliä ja metsästettyään Rovaniemellä ja Maarianhaminassa vieraissa tasurit. Vieraspelisaldo ei Lehkosuota täysin tyydytä.

– Kyllä vieraspelissä halutaan saavuttaa enemmän kuin tähän asti. Meillä oli Maarianhaminassa 3-4 hyvää maalipaikkaa, nyt sellaiset paikat on käytettävä tarkemmin.

Klubi matkustaa pohjoiseen kovalla ryhmällä. Mukana on aikalailla sama kokoonpano kuin alkukauden muissakin otteluissa. Sairastuvalta ei vielä saada uusia kasvoja mukaan. Loukkaantuneista hyökkääjä Richard Gadze on jo aloittanut joukkueen kanssa täysillä treenaamisen ja hänet nähtäneen jo ensi viikolla kokoonpanossa. Myös Toni Kolehmainen on kuntoutunut ja palannee ruotuun viikon sisällä.

Katso ottelu suorana lähetyksenä IS Extrasta »

HJK:n seuraava kotiottelu pelataan keskiviikkona 4.5. kello 18.30 Sonera Stadiumilla. Kyseessä on jo toinen peräkkäinen Jalkapallokulttuuripäivä. Liput liehumaan ja koko perhe katsomoon.

 

Vielä ehdit hommata liput ennakkoon! #Veikkausliiga pic.twitter.com/o46zXwbd0Z

— PS Kemi Kings (@kemikings) April 28, 2016

Jatkavatko Tehopojat tulista alkukauttaan Oulussa?@kemikings@hjkhelsinki huomenna klo 18:30.#HJK #Veikkausliiga pic.twitter.com/7ODDq1iMBu

— Kesäkuu -07 (@kesakuu07) April 28, 2016