Otteluennakko: VPS – HJK 21.8.

Veikkausliiga jatkuu Klubin osalta sunnuntaina. Takana on karvas kauden ensimmäinen kotitappio kotikentältä, kun 2-1 johto suli neljän minuutin lisäajan kahdella maalilla KuPS:n voitoksi. Viikon aikana tuo tappio on ehditty käsitellä. Lepoa ja harjoitusta on ollut sopivassa suhteessa, joten tuoreilla jaloilla päästään matkaan.

Joukkueiden edellisissä kohtaamissa on nähty runsasmaalisia pelejä. Huhtikuussa vaasalaiset hävisivät Töölössä 3-1. Kesäkuussa puolestaan HJK kävi häviämässä Vaasassa Kaarlen kentällä 3-0.

Vaasalaiset ovat sarjataulukossa mukana kärkikahinoissa, joten tiukkaa vääntöä nähtäneen varmasti myös nyt.

Millaista peliä odottaa sunnuntaina Mika Lehkosuo?

– On hienoa päästä pelaamaan Vaasan uudelle jalkapallostadionille avajaisotteluun. Tiukka peli on tulossa, mutta me olemme erittäin motivoituneita parantamaan pelimme osa-alueita, jotta pääsemme taas voittojen tielle.

– Vaasa avaa peliään alhaalta rohkeasti ja on useinmiten hallinnut palloa vastustajaansa enemmän. Meille on tärkeää rytmittää puolustamisemme järkevästi. Onnistuessamme riistoissa ylhäältä, olemme nopeasti maalipaikoilla. Toisaalta emme voi juosta liian pitkiä aikoja pallon perässä väsyttäen itsemme.

Nähdäänkö HJK:n kokoonpanossa muutoksia?

– Ousman Jallow on saanut peliluvan kuntoon ja on kokoonpanossa. Anthony Annan on puolestaan taas käytettävissä kärsittyään pelikieltonsa.

IS TV näyttää ottelun suorana: iltasanomat.fi/extra

HJK:n seuraava kotiottelu keksiviikko 24.8. kello 18.30 HJK-PK-35. Osta liput tästä »

Vaasan stadionin avajaisten ja vihkiäisten ohjelma: Vaasan stadionin avajaiset