Perinteinen HJK Golf pelattiin jälleen Kytäjällä

Kytäjä Golf tarjosi jälleen erinomaiset puitteet HJK Invitational Golf 2011 -turnaukselle, jossa seuran yhteistyökumppanit kisasivat rennossa tunnelmassa kisan viidessä eri kategoriassa.
Kokonaiskilpailun voittajaksi löi Fonectan Esa Kumpu (oikealla kuvassa) tuloksella 38 (pistebogey).

– Joskus vaan sattuu kulkemaan, Kumpu nauraa.

– Tänä vuonna peli on kulkenut loppukaudesta paremmin ja myös Kytäjällä peli kulki paremmin loppua kohden. Viime vuonna jäin kärkisijoista, joten tänä vuonna tuli siis selkeä parannus.

Voittaja kehui kisan tiivistä tunnelmaa, suotuisaa säätä ja järjestelyjä.

– Sään kanssa kävi hyvä onni, ettei ennustuksista huolimatta satanutkaan. HJK Golf on ollut suhteellisen pienellä porukalla pelattu kisa, joten tunnelmakin on tiiviimpi ja kierrokset sujuvat sulavammin kun monissa suuremmissa kisoissa. Järjestelyistä on myös vain hyvää sanottavaa, Kumpu kertoo.


Scratchin eli lyöntipelin voittaja oli Baronan Jari Pitkälä 76 lyönnillään, mikä oli viisi lyöntiä yli kentän ihannetuloksen.
– Päivästä tuli hieno. Ei satanut, mutta kenttä oli hieman kostea, mikä teki pelaamisesta sopivan haastavaa. Onnistuneita lyöntejä tulikin sitten mukavasti, lyöntipelin voittaja sanoo.
Pitkälälle HJK Invitational Golf 2011 oli kaikkiaan kolmas.
– Olen tykännyt kovasti tapahtumista. Me olemme aina kuulleet joukkueen ja seuran viimeisimmät kuulumiset, ja koska kisassa on aina ollut mukana myös uusia kasvoja, on tilaisuus myös tärkeä verkostoitumiselle. Tiivis porukka on aina luonut hyvän tunnelman.
Myös Pisin draivi -kisan voitto meni Pitkälälle. Lähimmäksi lippua -kisan vei puolestan nimiinsä Sukula Co:n Lenni Vainio tuloksella 7,25 metriä.
Joukkuekisassa parhaaksi ylsi joukkue Ville Ilanko (Hartwall), Lenni Vainio (Sukula Co), Jari Pitkälä (Barona) ja Ari Korkia-Aho (Hypo).