Schüller ja Baah seuraavat viikot poissa kentiltä

Rasmus Schüller ja Gideon Baah ovat poissa kentiltä seuraavien viikkojen ajan maanantain SJK-ottelussa tulleiden loukkaantumisten vuoksi. Schüllerin värttinäluussa ollut murtuma leikattiin tiistaina ja keskikenttäpelaajaa voidaan odottaa takaisin noin viiden viikon kuluttua. Baahin taas pitää poissa kokoonpanosta lähentäjälihaksen revähdys, josta puolustajan odotetaan toipuvan pelikuntoon 3-4 viikossa.

Schüller, 22, pelaa kolmatta kauttaan HJK:ssa. Keskikentän taituri on kuulunut joukkueen avainpelaajiin ja upeat esitykset kotimaan kentillä ovat nostaneet hänet Suomen A-maajoukkueeseen viimeisen vuoden aikana. Kauden 2014 Schüller on aloittanut tehokkaasti, yhdeksässä Veikkausliigan ottelussa on syntynyt yksi maali ja viisi maalisyöttöä.

Baahille, 22, kuluva kausi on ensimmäinen HJK:n paidassa. Viime kaudella Veikkausliigan vuoden puolustajaksi ja vuoden tulokkaaksi valittu ghanalainen on ottanut nopeasti paikan Klubin miehistössä ja säväyttänyt vahvoilla nousuillaan vasenta laitaa pitkin. Väliin on kaudella 2014 jäänyt tätä ennen vain yksi ottelu, sekin pelikiellon vuoksi, ja maaliverkkoja Baah on jo heiluttanut sekä Veikkausliiga että Suomen Cupissa.

HJK toivottaa kaksikolle nopeaa toipumista!