Taiwo, Dähne ja Atom jatkavat Klubissa

Toistaiseksi HJK on käyttänyt optionsa loistokautta pelaavan Atomin ja kesken kauden Klubiin liittyneiden Taye Taiwon ja Thomas Dähnen sopimuksiin. Kaikki kolme jatkavat täten HJK:ssa myös kaudella 2016.

Taiwon, Dähnen ja Atomin sopimuksissa oli yksivuotinen lisäoptio. Atom liittyi Klubiin jo ennen Veikkausliigakauden alkua ja on pelannut hienon kauden. Veikkausliigan parhaaksi pelaajaksi useasti ristitty Atom on viimeistellyt Veikkausliigassa kahdeksan maalia ja antanut viisi maalisyöttöä. Kymppipaikkaa pelaava japanilainen on noussut nopeasti myös HJK-fanien suosioon.

Vasemman laitapuolustajan tontilla pelaava nigerialainen Taye Taiwo puolestaan liittyi HJK:n joukkueeseen elokuussa. Urallaan muun muassa AC Milanin ja Marseillen kaltaisia huippuseuroja edustanut Taiwo näytti osaamisensa heti ensimmäisestä ottelusta lähtien ja onkin pelannut täydet minuutit Veikkausliigassa peliluvan saatuaan.

Saksalainen maalivahti Thomas Dähne on saanut loppukaudesta hyvin torjuntavastuuta ja on onnistunut osoittamaan epäilijöilleen ja jatkaa Klubipaidassa myös kaudella 2016. Saksalaisveskari saapui HJK:n riveihin elokuussa.