”Tärkeä ja ansaittu voitto”

Helposti ei täysi pistepotti tullut, sillä peli oli kummaltakin joukkueelta vauhdikas ja tapahtumarikas. Alkutahdit tulivat jo ensimmäisellä minuutilla kun Sebastian Mannström sijoitti HJK:n johtoon.
  • Se oli todella hyvä alku, juuri sellainen, joka näissä tiukoissa ja tärkeissä otteluissa tarvitaan. Se vapautti peliä aika paljon, myös Interin osalta, sillä he joutuivat reippaaseen takaa-ajoon, laitapuolustaja Sebastian Sorsa kertoo.
Inter olikin Seban mukaan ensimmäisellä jaksolla jopa hieman kotijoukkuetta aktiivisempi pallon kanssa.
  • Se, että me vetäydyimme hieman, ei ollut suunniteltu juttu. Inter pelasi mielestäni aika hyvin ensimmäisellä jaksolla.
HJK:lla oli omat vastahyökkäyspaikkansa ensimmäisellä jaksolla, mutta Inter tasoitti pelin lopulta hieman ennen taukoa. Kulman jälkitilannehässäkästä Joni Kauko latoi pallon verkkoon.
  • Pieni nukahdushan se oli meiltä. Pallo taisi vieläpä mennä meikäläisen jalkojen välistä maaliin.
Toisella jaksolla HJK otti ohjat käsiinsä. Inter näytti tyytyvän tasapelitilanteeseen.
  • Toisella jaksolla Interillä ei tainnut olla yhtään kunnollista maalipaikkaa. Peli kuitenkin oli aika vauhdikasta koko ajan. Tilanteet vedettiin aika surutta ihan loppuun asti puolin ja toisin, eikä siinä varoituksilta tai loukkaantumisilta vältytty. Peli oli todella fyysinen.
Tuomari Dennis Antamo näytti ottelussa kahdeksaa varoitusta.
  • Voitto tuli meille kuitenkin ansaitusti. Me jaksoimme painaa ihan loppuun saakka. Jolle sitten latasi taas meille voiton. Jätkä näytti taas, että miten niitä maaleja oikeastaan tehdään. Tästä on aika hyvä jatkaa eteenpäin, Sorsa toteaa.
HJK pääsee pelikentälle jo heti keskiviikkona, kun se kohtaa Sonera Stadiumilla Suomen Cupissa FC KooTeePeen klo 18.30